Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Naozaj má tento herec 68? Pozrite na toho svalnatého deduška!

J. K. Simmons Zobraziť galériu (3)
J. K. Simmons (Zdroj: Columbia Pictures)

LOS ANGELES - Na prvý pohľad by mnohí ani nehádali, aké telo skrýva tento herec pod šatami. Hoci dnes J. K. Simmons oslavuje 68. narodeniny, za svoje svaly sa naozaj nemusí hanbiť.

Jonathan Kimble Simmons sa narodil 9. januára 1955. Ako dieťa sa venoval futbalu, divadelnému krúžku aj speváckemu zboru. Svoj univerzitný diplom potom získal v oblasti hudby. 

Galéria: J. K. Simmons

V roku 1992 dostal prvú muzikálovú rolu na Broadwayi. No na televíznych obrazovkách sa objavoval už od druhej polovice 80. rokov. 

Simmons sa objavil napríklad vo filmoch Šakal, Takmer dokonalý zločin, Mexičan, Spider-Man, Drsné časy, Juno, Po prečítaní spáliť, jOBS, Whiplash, Zúčtovanie, La la land, Liga spravodlivosti. 

Účinkoval aj vo viacerých seriáloch: Zákon a poriadok, Oz, Closer, Americký otec, Dokonalý Spiderman, Archer, Dva svety, Veronica Mars, Neporaziteľný. 

Naozaj má tento herec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warner Bros. )

Aktuálne Amazon masívne ohlasuje nový film Red One, v ktorom Simmons hrá Santa Clausa po boku Dwayna Johnsona. Tomu sa síce objemom svalov vyrovná asi len málokto, ale 68-ročný herec sa naozaj nemá za čo hanbiť. Samotný Johnson sa na jeho adresu vyjadril, že jeho kolega je vo vynikajúcej forme. 

Naozaj má tento herec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram J.K.S.)

Viac o téme: J. K. Simmons
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu