Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Spoznáte bývalú markizáčku? Z telky sa vytratila pred 17 rokmi!

Ľudmila Farkašovská Zobraziť galériu (6)
Ľudmila Farkašovská (Zdroj: Facebook ĽF )

BRATISLAVA - V Televíznych novinách Markízy sa objavovala do roku 2003, potom moderovala hlavnú spravodajskú reláciu na RTVS. V roku 2005 však začala Ľudmila Farkašovská pôsobiť v komunálnej politike.

Ľudmila Farkašovská sa narodila 22. novembra 1962. Pri zvažovaní svojej budúcej profesie sa zamerala na prekladateľstvo a vyštudovala angličtinu, arabčinu a ruštinu. 

Nakoniec ju ale zavialo do Československej televízie, kde pôsobila ako hlásateľka, zároveň pracovala aj pre rozhlas. Neskôr niekoľko rokov pôsobila ako redaktorka pre BBC. Po návrate na Slovensko pracovala v spravodajskom servise pre isté rádio a neskôr pre televíziu Markíza, kde pripravovala reportáže do Televíznych novín. 

Spoznáte bývalú markizáčku? Z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Eurotelevízia)

V druhej polovici roka 2003 prešla do RTVS, kde dostala pozíciu moderátorky hlavnej spravodajskej relácie. Neskôr sa ale rozhodla začať sa venovať politike. V roku 2005 začala pôsobiť ako poslankyňa v zastupiteľstve Bratislavského samosprávneho kraja. Tento rok pre ňu ale voľby úspešné neboli.

Manželom Ľudmily Farkašovskej je tiež bývalý markizácky moderátor Karol Farkašovský, ktorý sa kedysi objavoval na obrazovkách vo dvojici s Miriam Kalisovou. 

Bývalá moderátorka má dcéru Ľudmilu z predchádzajúceho manželstva, s Farkašovským má syna Petra a dcéru Danku.  

Spoznáte bývalú markizáčku? Z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook ĽF)

Viac o téme: Ľudmila Farkašovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu