Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krásna Salma Hayek v 53 rokoch bez mejkapu: Fíha, tej to ale pristane

Salma Hayek Zobraziť galériu (11)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

MEXICO - Sexepílu má stále na rozdávanie. Nedávno sa Salma Hayek (53) podelila so svojimi fanúšikmi o zmyselné fotografie z morských vĺn. A len pár dní pred svojimi dnešnými narodeninami im ukázala svoju tvár úplne bez mejkapu.

Salma Hayek sa narodila 2. septembra 1966. Svoju kariéru začala v mexickej telenovele, neskôr sa presunula do Hollywoodu a v 90. rokoch sa preslávila filmami ako Desperado alebo Wild Wild West. 

Salma Hayek
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Columbia Pictures)

Obrovský úspech dosiahla, keď stvárnila maliarku Fridu Kahlo vo filme Frida. Získala nominácie na prestížne ceny a film mal veľký ohlas a úspech nielen u divákov, ale aj u kritikov. 

Napriek tomu sa Salma nevyhýbala ani seriálom, zahrala si v Škaredej Betty a Studio 30 Rock. 

Krásna Salma Hayek v
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: abc)

Samotná Salma si so svojím vzhľadom ale hlavu veru robiť nemusí. Aj po päťdesiatke má krivky, ktoré zaujmú nejedného muža a mnoho žien si určite želá vyzerať ako ona. Nedávno fanúšikov potešila spontánnym fotením v morských vlnách a bolo sa veru na čo pozerať. 

Krásna Salma Hayek v
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: instagram SH)

A o pár dní neskôr ukázala, že pôvabná je nielen vtedy, keď je perfektne nalíčená. Aj bez štipky mejkapu vyzerá famózne. Navyše sa pohrala so svetlom a dodala snímkam skutočný šmrnc. „Milujem hrať sa so svetlom. Keď sa to s ním naučíte, môže vás urobiť mladšou, záhadnou, sexi alebo roztomilou. Ale buďte opatrné, lebo vás môže urobiť tiež starou a škaredou,” napísala herečka na Instagrame. 

Krásna Salma Hayek v
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: instagram SH)

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu