Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Popová princezná bola na úplnom dne: Dnes? Žiari a vyzerá perfektne!

Britney Spears Zobraziť galériu (13)
Britney Spears (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Spokojná, šťastná a krásna! To všetko platí v prípade dnešnej oslávenkyne Britney Spears. Popová princezná zažila vrchol svojej kariéry na prelome milénia. Po pár rokoch však prišiel pád na dno. Slávna blondínka prežívala neľahé chvíle a odrazilo sa to aj na jej zovňajšku. Osud jej však do cesty privial Sama Asghariho... A je život je zrazu rozprávkovo krásny!

Britney Spears sa narodila 2. decembra 1981. Jej kariéra začala už v detstve. Účinkovala v rôznych televíznych reláciách a divadelných predstaveniach. Talentované dievčatko sa tiež venovalo gymnastike a tancu.  

Takto vyzerala Britney Spears v detstve.
Zobraziť galériu (13)
Takto vyzerala Britney Spears v detstve.  (Zdroj: Instagram)

Keď mala Britney sladkých 16 rokov, vyšiel jej album ...Baby One More Time a jej kariéra začala závratne stúpať. V tom čase získavala množstvo oceneni. Darilo sa jej aj v súkromí. Ona a Justin Timberlake tvorili priam ideálny pár. 

Britney Spears ako sladká tínedžerka.
Zobraziť galériu (13)
Britney Spears ako sladká tínedžerka.  (Zdroj: youtube.com)

Britney však bola Justinovi neverná a láske bol koniec. Za sebou má viacero afér so slávnymi i menej známymi mužmi. So speváčkov boli spájaní spevák kapely Limp Bizkit - Fred Durst, herec Jared Leto, jeho kolega Ben Affleck, či kúzelník Criss Angel. 

Blondínka ma za sebou dve manželstvá. To prvé - s kamarátom z detstva - trvalo len 55 hodín. V roku 2004 povedala svoje áno tanečníkovi Kevinovi Federlinovi, s ktorý má dvoch synov. Rodinná idylka sa však v tomto prípade nekonala. Britney začala mať problém s alkoholom, objavili sa psychické problémy, pokúsila sa o samovraždu a dokonca si oholila hlavu.  

Britney Spears si v živote prešla aj poriadne náročnými obdobiami.
Zobraziť galériu (13)
Britney Spears si v živote prešla aj poriadne náročnými obdobiami.  (Zdroj: youtube.com a profimedia.sk)

Niekedy v roku 2008 sa Britney odrazila od dna. Poznačená náročným obdobím a mnohými problémami ale vôbec nepripomínala tú popovú divu, akou kedysi bola. Britney znovu zapracovala na svojej kariére a oporou jej bol aj priateľ Jason Trawick. V roku 2013 sa ale ich vzťah rozpadol.  

Koncom roka 2016 sa v médiách objavili správy o tom, že Britney má o 13 rokov mladšieho milenca. Model a fitnesstréner Sam Asghari pomohol popovej dive, aby sa dostala späť do kondície a dnes vyzerá skvele. Niet pochýb, že je po jeho boku aj veľmi šťastná. Dôkazom je každá ich spoločná fotka, ktorých je na instagrame hojne. 

Britney Spears je v top forme.
Zobraziť galériu (13)
Britney Spears je v top forme.  (Zdroj: Instagram)

Britney Spears po boku mladého milenca žiari
Zobraziť galériu (13)
Britney Spears po boku mladého milenca žiari  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu