Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Britney Spears si zlomila nohu: Au, počuť prasknutie... VIDEO len pre silné žalúdky!

Britney Spears si pri divokom tanci zlomila nohu. Zobraziť galériu (7)
Britney Spears si pri divokom tanci zlomila nohu. (Zdroj: Instagram B.Š.)

LOS ANGELES - Britney Spears (38) aktuálne príliš hudobne aktívna nie je. Na sociálnej sieti Instagram je však so svojimi fanúšikmi v neustálom kontakte. Najnovšie sa s nimi podelila o nie práve najkrajšie video. Plavovláska na ňom tancuje po šiestich mesiacoch pauzy. No hýbe sa tak divoko, že v jednom momente počuť prasknutie... Speváka si zlomila nohu!

Britney Spears sa pred dvomi dňami na sociálnej sieti Instagram pochválila videom z tanečného tréningu. Plavovláska si skúša tanečné figúry po dlhých 6 mesiacoch ničnerobenia. Pri prvom nácviku však mala radšej ubrať z plynu - pri divokej choreografii si totiž zomila nohu.

Galéria: Britney Spears

„Netancovala som šesť mesiacov, takže som v tomto momente šla na plný plyn. Áno, viem, že som bosá, nesmejte sa, lepšie tak cítim podlahu. P.S.: Môžete tu počuť moment, kedy som si zlomila nohu... Prepáčte, bolo to dosť hlasno!“ napísala k videu speváčka. 

VIDEO len pre silné žalúdky: Počuť prasknutie nohy

Britney Spears si zlomila nohu

A naozaj! V závere videa je v istom momente počuť hlasné prasknutie, po ktorom plavovláska padá na zem. Zo záberov sa okamžite stal virál... Len do tohto momentu má zostrih už takmer 6,5 milióna prehratí. No, snáď sa princezná popu dá čoskoro dokopy!

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu