Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

13-ročný syn Britney Spears zháňal followerov: Vyzradil mamino tajomstvo a... Preboha!

Britney Spears Zobraziť galériu (2)
Britney Spears (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Vyrobil poriadny rozruch! Reč je o mladšom synovi speváčky Britney Spears (38) - Jaydenovi (13). Ten si v týchto dňoch vytvoril účet na instagrame a followerov si zháňal šokujúcim sppôsobom. V živom vysielaní totiž hovoril o rodinných záležitostiach, nešetril vulgarizmami a keď prišla reč na jeho dedka, mladík použil poriadne tvrdé slová.

Ooops! Britney Spears patrí k hviezdam, ktoré netreba nikomu predstavovať. Okrem úspešnej speváckej kariéry je tiež hrdou matkou synov Seana a Jaydena. Tých má s exmanželom Kevinom Federlinom, ktorý ich má vo svojej opatere, keďže Britney mala v minulosti psychické problémy a bola zbavená svojprávnosti. 

Popová princezná sa so synmi pravidelne stretáva a ako Jayden prezradil, rozumejú si aj s maminým aktuálnym frajerom Samom Asghari. 

13-ročný chlapec to prezradil počas živého vysielania na svojom instagramovom profile. Práve takýmto spôsobom si chcel získať sledovateľov. „Čo sa deje s mojou mamou? Ľudia, poviem vám o nej celý príbeh a ostatné veci, keď tu budem mať 5 tisíc followerov,” začal svoje rozprávanie.

Followerov pribúdalo a tí kládli Jaydenovi otázky, na ktoré neváhal odpovedať. Mladík vyzradil napríklad to, že Britney sa hudbe vôbec nevenuje. „Pamätám si, ako som sa jej raz opýtal - Mami, čo sa stalo s tvojou hudbou? Odpovedala mi - Neviem miláčik, myslím, že som s tým skončila,” prekvapil Jayden.  

O čosi šokujúcejšie boli jeho vyjadrenia na margo speváčkinho otca - 67-ročného Jamieho Spearsa. Ten bol v uplynulých 10 rokoch speváčkiným opatrovníkom a má moc nad ňou i jej majetkom. 13-ročný chlapec nešetril vulgarizmami. Dedka označil za, slušne povedané, hajzla a vyjadril sa, že môže pokojne zomrieť. Keď mu jeden z followerov napísal - Zabi svojho starého otca, Jayden reagoval - Človeče, presne nad tým som rozmýšľal.

Britney šokujúci príspevok svojho syna nekomentovala. Jeho otec Kevin mu instagramový účet zablokoval a jeho správanie označil za prejav puberty, za ktorým netreba hľadať nič vážne. 

Syn speváčky Britney Spears - Jayden narobil veľký rozruch.
Zobraziť galériu (2)
Syn speváčky Britney Spears - Jayden narobil veľký rozruch.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu