Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Priznanie českej herečky: Robila gogo tanečnicu... Takto vtedy vyzerala!

Tatiana Vilhelmová Zobraziť galériu (12)
Tatiana Vilhelmová (Zdroj: TASR)

PRAHA - Dlho skrývané tajomstvo! Až keď herečka Tatiana Vilhelmová (40) kývla na účinkovanie v šou StarDance, vyšla na povrch pikoška z jej minulosti. Ako mladé dievča sa totiž robila gogo tanečnicu.

Tatian Vilhelmová sa narodila 13. júla 1978. Za chvíľu to bude 25 rokov, čo vstúpila do sveta filmu. Pred kamerami stála už ako -násťročná. Zahrala si v mnohých známych snímkach, napríklad Čas dlhov, Samotári, Jedna ruka netlieska, Milenci a vrahovia, Vratné fľaše, či Kajínek.

Jedným z posledných filmov bola Otcova volga, kde sa matka a dcéra vydávajú po stopách mileniek svojho manžela, resp. otca. Samotná Tatiana má vraj tiež kopu nevlastných súrodencov. „Obísť všetky milenky môjho otca by bolo skôr na seriál, než na jeden, aj keď celovečerný, film,” povedala nedávno pred novinky.cz. 

Priznanie českej herečky: Robila
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: cinemart)

Tatiana je známa aj z účinkovania v televíznych programoch. Naposledy vystupovala v speváckej súťaži Tvoja tvár má známy hlas, kedysi si vyskúšala aj tanečnú StarDance. A práve vtedy vyšlo najavo, že sa tancom už kedysi aj živila. 

Na tlačovej konferencii k programu sa totiž novinári spýtali na jej minulosť ako gogo tanečnice. Herečka bola otázkou zaskočená, no informáciu nepoprela. „Nebolo to žiadne vyzliekanie sa pri tyči, aj keď mi to aj tak asi nikto neuverí, ale to je jedno. Robila som to ako brigádu a išlo skôr o to, že som sa pohybovala po baroch a tak. Bola to vtedy dosť drsná škola, ale zas boli peniaze na parádu,” prezradila o práci, ktorú robila ako 16-ročná. 

16-ročná Tatiana Vilhelmová v seriáli Príma sezóna
Zobraziť galériu (12)
16-ročná Tatiana Vilhelmová v seriáli Príma sezóna  (Zdroj: CT)

No hoci ako mladistvá svoje telo neodhaľovala, neskôr ako herečka vystupovala viackrát pred kamerami v milostných scénach a ukázala sa nahá. Prvý raz tak urobila už ako 18-ročná v snímke Šepkaj. 

Priznanie českej herečky: Robila
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Bontonfilm)

20-ročná Tatiana Vilhelmová vo filme Čas dlhov
Zobraziť galériu (12)
20-ročná Tatiana Vilhelmová vo filme Čas dlhov  (Zdroj: Bontonfilm)

Tatiana Vilhelmová v tohtoročnom filme Dievča za zrkadlom
Zobraziť galériu (12)
Tatiana Vilhelmová v tohtoročnom filme Dievča za zrkadlom  (Zdroj: CT)

Tatiana Vilhelmová je rozvedená, žije s hercom a spevákom Vojtěchom Dykom, ktorému v roku 2013 porodila syna Aloisa. Z predchádzajúceho manželstva má ďalších dvoch synov. 

Viac o téme: Tatiana Vilhelmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu