Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Divadlo LA KOMIKA dnes uvádza novú inscenáciu Posledný Molitan

Divadlo LA KOMIKA dnes uvádza novú inscenáciu Posledný Molitan PR článok
Divadlo LA KOMIKA dnes uvádza novú inscenáciu Posledný Molitan (Zdroj: LA KOMIKA)

LA KOMIKA láka divákov na viac ako 18 humorných inscenácií a 3 rozprávok pre najmenších od autora a režiséra Karola Vosátka, ktorého komédie ako English is easy, Csaba is dead, Modelky a mnohé ďalšie môžeme nazvať kultovými. Dnešok však patrí predstaveniu Posledný Molitan, ktoré odpremiéruje o 19:30.

Karol Vosátko priznal, že otvorením LA KOMIKY sa mu splnil sen, hoci od malička neplánoval mať vlastné divadlo. „Som človek, ktorý s veľkým rešpektom vníma okolie aj seba samého v tomto svete a tým, že som skromný typ, tak som nikdy od detstva o niečom takom nesníval, ale mám taký pocit, že veci, ktoré sú neplánované, často vychádzajú lepšie. Myslím, že to platí v prípade vzťahov, práce, športu a divadla tiež.“

Prvým predstavením, ktoré mohli vidieť diváci na doskách komického divadla, boli Dobrodružstvá Dona Dušana. Hra ich preniesla do sveta herečiek, režisérov a producentov. Každá komédia v LA KOMIKE  je iná, ale s typickou poetikou Karola Vosátka, ktorý rozpráva príbeh, vytvára fikcie inšpirované reálnym životom a je len na divákovi, či tú jeho myšlienku odignoruje, hlasno sa zasmeje alebo sa zamyslí.

Bratislavská LA KOMIKA má kapacitu takmer 100 miest. Určená je divákom, ktorí vyhľadávajú slovenskú tvorbu a zároveň od nej očakávajú viac ako bežnú prvoplánovú zábavu. Medzi najobľúbenejšie hry sa radia tituly ako Sharon Stone, let me go; Kam chodí Oscar Wilde na večeru; Jeden za všetkých, všetci do neba; Navždy alebo nikdy; Dobrodružstvá Dona Dušana, Tri a pol chlapa, Tri a pol ženy a najnovšie predstavenie Posledný Molitan.

Divadlo LA KOMIKA dnes
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: LA KOMIKA)

V úplne novej komédii Posledný Molitan budete môcť vidieť  Števa Martinoviča, Karin Haydu, Marcela Nemca či Elenu Podzámsku.

Ide o komédiu z prérie, tam,  medzi skalnatými vrchmi a riekou Rio Pecos, tam, kde sa delí svet bielych tvári na bledé a ešte bledšie a divoký západ je ešte ďaleko, sa potvrdilo, že medzi mužmi a ženami sa dejú naozaj veľmi prapodivné veci. Táto legenda sa zrodila ešte pred mnohými západmi slnka a to v časoch, kedy kultúra bieleho človeka nezasahovala do životov červených tvárí.

Winetubi prešiel dlhú cestu po prériách, prečkal mnoho zím, kým pochopil prečo sú niektoré ženy čudné. V podstate aj muži... Pozrite si jeho príbeh, ktorý sa začína v časoch, kedy mladý Winetubi ešte netušil, kam veľký Manitú povedie jeho kroky.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu