Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž schudol 29 kíl len vďaka tomu, že postupoval podľa tejto jednej nezvyčajnej rady!

Muž schudol 29 kíl PR článok Zobraziť galériu (2)
Muž schudol 29 kíl (Zdroj: StockholmDiet.com)

„Každé ráno sa postavím na váhu a vidím, že kilá naďalej ubúdajú! Som z toho taký nadšený! Chcel by som, aby to zažil každý!“ – hovorí Roman. Prečítajte si rozhovor s Romanom, zistite, kde sa dá otestovať vaša schopnosť schudnúť, a získajte konzultácie s výživovým poradcom úplne zdarma!

Aké sú Vaše predchádzajúce skúsenosti s chudnutím?

Som vážil 130 kíl a mal som problém zaviazať si šnúrky na topánkach! Veľa som premýšľal o tom, že začnem chudnúť, no akosi som sa nevedel odhodlať – uprednostňoval som skôr chutné jedlo, než štíhlu postavu a zdravie. Keďže som nezvykol raňajkovať a na obed som si dal len niečo z rýchleho občerstvenia, prvé poriadne jedlo som zvyčajne jedával večer okolo 21:00 – to som sa zvyčajne prejedol a šiel spať. Neskúšal som žiadne diéty, ale vyskúšal som zopár tabletiek na chudnutie – bez výsledku. Rodina ma tlačila do toho, aby som začal niečo robiť a schudol, to však vo mne len vyvolávalo väčší odpor. Veril som, že každý musí na chudnutie prísť sám, vedome. Len vtedy sa dostaví úspech. Chudnutie začína v hlave!

 Ako ste sa dozvedeli o Štokholmskej diéte?

Inšpiroval ma skutočný príklad – môj známy schudol vďaka Štokholmskej diéte. Keď som ho po dlhšej dobe uvidel, zostal som skutočne ohromený – nielenže bol štíhlejší, ale vyzeral mladšie a vyšportovanejšie! Práve on mi o tejto diéte povedal. Pochopil som, že je to možnosť, ako zaručene schudnem, a tak som sa rozhodol o diétu požiadať.

Muž schudol 29 kíl
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: StockholmDiet.com)

Ako diéta prebiehala?

 Kvôli práci som začal postupovať podľa diétneho plánu až týždeň potom, ako som oň požiadal. Tento plán nezahŕňa nič, čo by bolo náročné dodržiavať! Všetko je dobre premyslené a vyvážené, produkty sú ľahko dostupné a na ich nákup neutratíte astronomickú sumu peňazí. Obzvlášť som bol nadšený z toho, že som mal v pláne predpísané časté jedenie – takže som sa nikdy necítil hladný. Prvé dni boli samozrejme náročnejšie, keďže som sa musel prinútiť raňajkovať, čo som nemal vo zvyku. Ale po pár dňoch sa moje telo prispôsobilo a začal som si všímať pozitívne výsledky. 

Aké boli prvé výsledky?

Prvé potešujúce zmeny som zbadal na druhý deň, keď som sa postavil na váhu. Bol som o pár kíl ľahší. Odvtedy, keď sa každé ráno postavím na váhu, vidím, že kilá naďalej ubúdajú. Som z toho taký nadšený! Chcel by som, aby to zažil každý!

Koľko kíl ste so Štokholmskou diétou už schudli?

Od začiatku chudnutia do dnes som schudol 29 kíl.

Gratulujeme! To je skutočne pôsobivé číslo. Čo by ste odporučili iným, ktorí túžia rovnako schudnúť?

Jednoznačne by som každému, kto má problém s nadváhou, odporúčal jedine a výhradne Štokholmskú diétu! Vyskúšajte ju a nebudete ľutovať!

Kliknite sem – vyplňte test a vytvoríme vám 7-dňový diétny plán určený presne pre vás!

Nadbytočná hmotnosť ovplyvňuje viac ako len vzhľad. Zvyšuje tiež riziko vzniku kardiovaskulárnych ochorení. www.StockholmDiet.com vám preto ponúka vlastný plán na chudnutie, ktorý vám pomôže schudnúť nadbytočné kilá! Prvých 50 uchádzačov dnes získa na svoj vlastný diétny plán 80% zľavu.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu