Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vrchol roztomilosti: VIDEO Na svet prišlo zelené šteniatko, dostalo nezabudnuteľný darček

Wonderful Pistachios darovala pistácie zelenému šteniatku
Wonderful Pistachios darovala pistácie zelenému šteniatku (Zdroj: Youtube/Reuters)

LOS ANGELES - Nezabudnuteľný pes si zaslúži nezabudnuteľný darček. Spoločnosť Wonderful® Pistachios 24. októbra 2020 oznámila svoj plán darovať balenie pistácií Wonderful pistachios všetkým obyvateľom mesta Pattada na talianskej Sardínii na oslavu narodenia prvého zeleného šteňaťa na svete pomenovaného "Pistácia (Pistachio)". Firma tiež darovala doživotnú bezplatnú dodávku pistácií Wonderful pistachios pánovi Cristianovi Malloccimu, hrdému majiteľovi tohto psa, ktorý prevádzkuje malú farmu v meste Pattada.

Správa o narodení Pistácie sa rýchlo rozšírila do celého sveta a aj keď je farba šteňaťa len dočasná, zelená je symbolom šťastia a pán Malloc tak jeho narodenie považuje za záblesk nádeje v tejto ťažkej dobe. Spoločnosť Wonderful pistachios nie je v reklamnej brandži žiadnym nováčikom a v minulosti spolupracovala pri propagácii svojich pistácií Wonderful pistachios aj s tými najvýznamnejšími hollywoodskymi umelcami.

„Veľmi nás teší pozornosť a radosť, ktorú toto nové zelené šteňa pomenované Pistácia (Pistachio) robí všetkým ľuďom, ktorí majú pistácie radi, a tiež nášmu skvelému tímu vo firme Wonderful pistachios,“ povedal Adam Cooper, viceprezident firmy The Wonderful Company pre marketing. „Rovnako ako pán Mallocc sa aj my domnievame, že zelená je farba nádeje a šťastie; a pretože chceme, aby sa Pistácia stala maskotom nášho tímu, radi by sme naše nadšenie z jeho narodenia vyjadrili darovaním pistácií Wonderful pistachios všetkým 3000 susedom pána Mallocciho.“

Pistácie Wonderful pistachios sa predávajú buď v škrupinke, alebo vylúpnuté (Wonderful pistachios No Shells) a sú k dispozícii v príchutiach medová (Honey Roasted) a chili (Chili Roasted).

Viac o téme: PistácieWonderful PistachiosŠťeniatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu