Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Príchod Hegera, aký ste ešte nevideli: Na rokovanie vlády pribehol prepotený a po vlastných!

Heger sa pred rokovaním vlády poriadne zapotil. Zobraziť galériu (3)
Heger sa pred rokovaním vlády poriadne zapotil. (Zdroj: Instagram.com/eduardheger)

BRATISLAVA - Prepotený, plný energie a vzrušený zo zdravého životného štýlu. Aj takto vyzerá človek, ktorý si pred prácou overí svoju kondičku, no čakali by ste niečo také od predsedu vlády, ktorý sa ponáhľa na rokovanie vlády? Presne toto dnes predviedol na sociálnych sieťach Eduard Heger (OĽaNO), ktorý, zrejme aj v sprievode ochrankárov, doslova letel do práce!

VIDEO Heger sa vybral do práce po vlastných:

Heger spojil rokovanie vlády so zdravým životným štýlom, do práce doslova priletel spotený od behu! (Zdroj: Instagram.com/eduardheger)

Heger nečakaný príchod do práce oznámil až počas danej činnosti aj verejnosti cez sociálne siete. Dá sa predpokladať, že jeho rozhodnutie prísť do práce práve po vlastných bolo iniciatívne a spontánne, čomu sa určite "potešil" aj jeho tím ochranky, ktorý má stále na blízku. Nie je to však prvýkrát, čo premiér takto prekvapil verejnosť, o čom svedčí aj podtitul "Dnes idem do práce opäť behom".

Príchod Hegera, aký ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram.com/eduardheger)

Zapotili sa aj zrejme členovia ochranky... a nie prvý raz

Dá sa teda predpokladať, že okrem premiéra si kondičku overili aj členovia ochranky. "Dobré ránko prajem. Dnes je v Bratislave krásne počasie. Tak mi to nedalo a povedal som si, že si znovu zabehnem do práce. Prajem vám pekný, úspešný deň a nech sa darí," povedal v rýchlom videu Heger a o pár minút sme ho už mohli vidieť na ďalšom zábere pri príchode na rokovanie vlády.

Heger svoj spôsob príchodu do práce skutočne neuplatnil prvýkrát, keďže jeho tím ochranky si spolu s ním "zabehol" do práce už koncom septembra.

Príchod Hegera, aký ste
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: VládaBehPremiérRokovanie Eduard Heger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu