Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Papalášske maniere? Novinár Vagovič promuje knihu: S pravými kukláčmi a autom, ktorým prevážali Kaliňáka

V novinárovom klipe si zahrali praví kukláči Zobraziť galériu (2)
V novinárovom klipe si zahrali praví kukláči (Zdroj: FB/Marek Vagovič)

BRATISLAVA - Dramatická hudba, plno vulgarizmov a ozbrojení kukláči. Novinár Marek Vagovič vydáva knihu, ktorú promuje videoklipom. Ten vyvolal vlnu kritiky.

Novinár Marek Vagovič vydáva ďalšiu knihu a na jej propagáciu si vybral zvláštny spôsob. Nakrútil klip, v ktorom si zahrali nielen skutoční herci, ale vyzerá to tak, že aj praví kukláči. Týždenník Plus7dní upozornil na to, že auto, ktoré sa v klipe objavilo, je to isté, ktorým kukláči prevážali Roberta Kaliňáka na Špecializovaný trestný súd. 

"Točili sme trailer na moju knižnú novinku o policajnej mafii, ktorá vyjde na jeseň. Nechýbal mafiánsky bavorák, kopy bankoviek, originálne putá ani ozbrojení kukláči. Bol to veľký zážitok, o ktorý sa postarali aj hlavní protagonisti. Miro Noga, Gregor Hološka a Marek Majeský sú nielen skvelí herci, ale aj milí ľudia a šoumeni, ktorí si natáčanie užívali spolu s nami," napísal Vagovič koncom augusta. 

Papalášske maniere? Novinár Vagovič
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Peter Korček)

Vagovič spoluprávu vysvetľuje tým, že políciu požiadal štandardnou cestou. "Mojej žiadosti bolo vyhovené, podobne ako v iných prípadoch, keď boli jej ľudia alebo technika využité pri nakrúcaní filmov či seriálov,“ napísal pre portál cas.sk novinár. Dodal, že spôsob medializácie tejto "kauzy" vníma ako "cielený útok mafie, ktorej praktiky opisuje v knihe". "Je mi ľúto, že do tejto špinavej hry sa zapojili aj niektoré médiá," vyjadril sa pre portál novinár. 

Viac o téme: KnihaKlipNAKAMarek VagovičPapalášizmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu