Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vicemajster sveta v ľadovom hokeji chce ísť do politiky: Ján Laco bude zbierať podpisy na kandidatúru

Ján Laco
Ján Laco (Zdroj: Facebook/ Ján Laco)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - O post primátora mesta Liptovský Mikuláš sa chce v októbrových komunálnych voľbách uchádzať bývalý brankár slovenskej hokejovej reprezentácie Ján Laco. Informoval o tom vo štvrtok s tým, že začína zbierať podpisy pre kandidatúru. Podľa svojich slov má v pláne zjednotiť mesto, aby spolupracovalo ako jeden tím.

"Celý život sa snažím byť tímovým hráčom. Vyhýbať sa konfliktom a svoje ciele nedosahovať na úkor iných, ale tvrdou prácou. V hokeji ma tento prístup priviedol až na olympijské hry a k striebornej medaile z majstrovstiev sveta. Po ukončení kariéry som vďaka nemu v Liptovskom Mikuláši postavil a manažujem hokejovú halu, v ktorej vyrastajú talenty z celého Liptova," uviedol Laco.

Archívne video 

Jesenné voľby budú zrejme skôr! Voliť budú môcť aj ľudia v COVID karanténe (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Vyjadreniami o nutnosti zjednotiť mesto Laco poukazuje na dlhotrvajúce spory medzi primátorom Liptovského Mikuláša Jánom Blcháčom a viacerými poslancami mestského zastupiteľstva. Tie vyústili do toho, že mesto funguje v rozpočtovom provizóriu. "Ako rodák z Liptovského Mikuláša, ktorý tu so svojou rodinou žije, podniká a pracuje s mládežou, naplno vnímam dôsledky neustálych konfliktov na život v meste. Chcem to zmeniť," priblížil bývalý hokejový brankár.

Viac o téme: Primátor Kandidát Liptovský MikulášJán LacoVoľby 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu