Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Politický horoskop pre naše elity: Čaká ich ťažký rok, hrozí kríza aj predčasné voľby, toto sú hlavné príčiny!

Pozreli sme sa na horoskopy našich politických lídrov cez zrak astrológa. Zobraziť galériu (9)
Pozreli sme sa na horoskopy našich politických lídrov cez zrak astrológa. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Vlado Anjel, Gettyimages)

BRATISLAVA - Nikdy nie je jasné čo koho čaká v budúcnosti, no vieme si to aspoň načrtnúť a aj na tak komplikovanú záležitosť ako veštba či budúcnosť tu existujú ľudia, ktorí sa jej venujú dlhodobo. My sme sa v rámci konca tohto roka rozhodli pozrieť na to, ako to vyzerá s našimi politickými lídrami. Horoskopy na konkrétnych politikov si zobral na zreteľ český astrológ Jiří Kubík, ktorý odhalil, čo ich môže v blízkej dobe zasiahnuť.

Spomínaný Jiří Kubík pôsobí v rámci českej astrologie na svojom webe ceskaastrologie.cz

Najskôr sa musíme pozrieť na horoskop Slovenska

Kubík najskôr začal zo všeobecnejšej stránky, kým sa pustil do politického diania. "Pokiaľ chceme astrologicky skúmať astrologické vplyvy na rok 2022, je nepochybne dobré začať horoskopom Slovenska. Bez akýchkoľvek politických predsudkov je stále funkčný horoskop zo 14.3.1939. Tento horoskop je astrologicky funkčný v dôležitých medzníkoch štátov v rokoch 1948, 1968, 1993, pri vstupe do EÚ v 2004, je tu vidieť revolučnú náladu na Slovensku, ktorú vyvolala vražda novinára Jána Kuciaka," popisuje astrológ.

Zistite, čo vás čaká
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Je tu možnosť politickej krízy a predčasných volieb

Podľa neho už koniec tohto roka mnohé napovedá o tom ďalšom. "V rámci tohtoročnej predpovede som uviedol, že jeseň 2021 bude o strate ilúzií z politických elít, ale že hlavná kríza je tu viditeľná v roku 2022. Solárny horoskop na rok 2022 obsahuje konšteláciu politickej krízy. Dá sa predstaviť si možnosť predčasných volieb. Kritické vplyvy na horoskop Slovenska pôsobia v rokoch 2022 a 2023," tvrdí.

Obyvatelia strácajú vieru v systém, politici dôveru likvidujú

Podľa Kubíka však aj tak nejde len o prípadné predčasné voľby. "Otriasa sa aj dôvera obyvateľov v systém ako taký. Politickým elitám zo všetkých strán sa darí dôveru obyvateľov úspešne likvidovať. Je dobré vnímať, že tento vývoj sa týka celého radu krajín strednej Európy. Prichádza hospodárska kríza, ktorá celkom určite prinesie pokles životnej úrovne, bude ľudí radikalizovať sama o sebe. Táto kríza prichádza v dobe totálne straty dôvery v elity," myslí si astrológ.

Tento rok sme videli viacero prostetov.
Zobraziť galériu (9)
Tento rok sme videli viacero prostetov.  (Zdroj: Topky.sk / Ján Zemiar)

"Akokoľvek môže byť Slovensko zabrané do riešenia svojich vnútorných problémov, konštelácie napovedajú aj na nárast napätia v medzinárodných vzťahoch. Nedá sa zabudnúť ani na to, že v okolitých štátoch dochádza k razantným zmenám v otázke smerovania," dopĺňa.

V nasledujúcich riadkoch astrológ predpovedá presné horoskopy pre konkrétnych politikov:

Zuzana Čaputová

Politický horoskop pre naše
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Na horoskop pani prezidentky funguje Pluto kvadratura ASC, čo znamená kritický čas v osobných vzťahoch, ale všeobecne napovedá na spory v spolupráci. Ide o vnútorne náročný čas, kedy človek hľadá zmysel toho, čo robí. Rok 2022 bude v mnohých ohľadoch rokom náročným. Hrozia tu vyhrotené osobné konflikty a pokračujúce spoločenské tlaky.

V rokoch 2022 a 2023 pôjde asi o najťažšie obdobie jej funkcie. Jej horoskop je však horoskopom silnej osobnosti, ktorá má veľmi dobré duševné schopnosti. Nevýhodou tu môžu byť silné emócie a intenzívne prežívanie, ktoré hlavne v kritických časoch nemusí byť ľahké ovládnuť. 

Peter Pellegrini

Strana Hlas-SD
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Keď Robert Fico odovzdal vládu Petrovi Pellegrinimu, išlo z jeho pohľadu o nedorozumenie. Tento horoskop navonok vykazuje známky príjemného a diplomatického rokovania, daru komunikácie. Dá sa predstaviť si, že v úlohe podriadenosti bude smerom nahor pôsobiť dojmom lojality.  Ide však len o formu. V skutočnosti je to silný autoritatívny horoskop človeka, ktorý predovšetkým tuží po moci a spoločenskom štatúte. Formálne príjemné jednanie ukrýva v podstate neriaditeľného človeka, ktorý pokiaľ vycíti šancu získať moc, tak ju využije a nebude sa deliť.

Achillovou pätou tu môže byť silné ego a pomerne značná emočná nevyrovnanosť, čo bude vždy komplikovať akúkoľvek formu vyjednávania a hľadania zmysluplných kompromisov. Horoskop obsahuje konšteláciu elitárstva, ktoré môžu komplikovať schopnosť vnímať problémy ľudu. Rok 2022 bude o postupnom strácaní politických bodov a precitnutia do reality, kedy bude nutné si priznať, že do pozície premiéra sa dostal zhodou okolností. Dlhodobé politické úspechy tu nevidieť, skôr už len pozvoľný ústup. 

Eduard Heger

Politický horoskop pre naše
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky - Maarty)

Dá sa konštatovať, že ide o horoskop prirodzene inteligentného, racionálneho a sympatického človeka, ktorý sa v roli predsedu vlády ocitol skôr omylom. Asi nejde o človeka, ktorého by pobyt v najvyššej politike dlhodobo napĺňal. Rok 2022 napovedá na veľké tlaky a kritické momenty. Predovšetkým prvú polovicu roka si určite nebude užívať. Ide o ďalšie konštelácie, z ktorých by som si na Slovensku vedel v rokoch 2022-23 predstaviť predčasné voľby, ale i nejakú hlbšiu formu krízy.

Igor Matovič

Politický horoskop pre naše
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Na tento horoskop pôsobí depresívna konštelácia napovedajúca na úbytok životnej energie. Ale aj tak sa nebudú diať veci, ktoré by Matovičovi ubližovali. V podstate tu je vidieť v rokoch 2022 – 2023 začiatok nejakej novej pracovnej cesty. 

Boris Kollár

Politický horoskop pre naše
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Pluto kvadratura Mars pôsobiaci na tento horoskop je o tvrdých stretoch, ustávania nepriazne osudu. Všeobecne pôjde skôr o dobu spojenú s emocionálnym vypätím, konfliktmi. 

Viac o téme: PoliticiHoroskopyPredpoveďAstrológJiří Kubík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu