Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ministerstvo vnútra plánuje nákup vozidiel za 6,76 milióna eur: Vyhlásilo verejné obstarávanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra (MV) plánuje nakúpiť vozidlá v predpokladanej hodnote 6,76 milióna eur bez DPH. Viacúčelové autá a dodávky majú slúžiť Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR a ďalším útvarom v rezorte. Vyhlásené verejné obstarávanie sa delí na viac častí, s víťazmi uzavrie rezort rámcové zmluvy. Ponuky možno predkladať do 25. januára 2022. Vyplýva to z oznámenia zverejnenom vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

V prvej časti zákazky v predpokladanej hodnote 4,6 milióna eur bez DPH obstaráva rezort spolu 50 viacúčelových áut (MPV) s pohonom 4x4 a 35 dodávok s pohonom 4x4. "Predmetom zákazky je aj príslušenstvo k uvedeným vozidlám, napríklad prípravy na montáž rádiostanice, svetelné a zvukové výstražné zariadenie pre skrytú montáž s určením pre políciu," priblížil rezort v popise zákazky.

Druhá časť zákazky sa týka 30 viacúčelových automobilov v odhadovanej hodnote 1,04 milióna eur bez DPH. Pri desiatich veľkých dodávkach v tretej časti zákazky odhaduje rezort hodnotu na 429.334 eur bez DPH. Za malé dodávkové automobily v počte 20 kusov predpokladá celkovú cenu 681.888 eur bez DPH.

Viac o téme: VozidláNákupMinisterstvo vnútraVerejné obstarávanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu