Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Remišová je podozrivo pozitívne naladená: Úsmev z líca na líce a slová vďaky napriek hroznému stavu Za ľudí

Remišová zrejme nemá čas na ľutovanie.
Remišová zrejme nemá čas na ľutovanie. (Zdroj: Facebook/Veronika Remišová)

BRATISLAVA - Vicepremiérka a predsedníčka Za ľudí má na svojom účte na sociálnej sieti nové video, kde s úsmevom na tvári ďakuje priaznivcom za prejavenú dôveru a podporu. Napriek tomu, čo sa deje v strane Za ľudí a že frakcia Márie Kolíkovej sa definitívne odštiepila, má na videu mimoriadne pozitívnu náladu a predstavuje dokonca ďalšie plány.

Nemá čas na starosti ohľadom strany?

Aj keď v Za ľudí vlastne už prebieha mocenský súboj a konflikty sa vyostrili až na úroveň nevydareného rokovania predsedníctva, z ktorého odišla aj ministerka spravodlivosti mimoriadne nervózna, Remišová si z toho veľkú hlavu očividne nerobí. Svedčí o tom aj posledné jej video na stránke.

Remišová ďakuje za podporu počas posledného obdobia a predstavuje ďalšie plány ministerstva (Zdroj: Facebook/Veronika Remišová)

Mali by sme sa venovať práci a nie ... hlúpostiam

"Ďakujem vám veľmi pekne za podporu. Tieto posledné týždne boli náročné, lebo veľa zbytočnej energie bolo treba venovať vnútrostraníckym sporom. Ja by som najradšej bola, keby všetko úsilie sme venovali najmä práci a nie rôznym ... hlúpostiam," tvrdí Remišová.

Vicepremiérka následne pokračuje s "dobrými správami" ohľadom vlastného rezortu, kde plánujú vypísať výzvu na obnovu, rekonštrukciu a budovanie škôlok. V závere ešte dokonca ukázala tzv. vysvedčenie v oblasti problematiky IT v porovnaní s predchádzajúcou vládou. "Toto boli úlohy, ktoré plnila predchádzajúca vláda, pán Raši, on mal splnené 4 a my máme splnených 20 úloh za rok 2020," chváli sa pred kamerou vicepremiérka.

Viac o téme: PoďakovaniePlányVeronika RemišováZa ľudí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu