Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kontroverzný Matovičov poslanec na FOTO: Pozrite sa, na akom tátošovi sa vyváža Gyimesi!

Gyimesiho prichytili pri pomerne luxusnom voze. Zobraziť galériu (2)
Gyimesiho prichytili pri pomerne luxusnom voze. (Zdroj: TASR - Jakub Kotian, FB/Prezident)

BRATISLAVA - Obyčajný alebo neobyčajný človek? To je otázka. Reč je o aktuálne problematickom poslancovi OĽaNO, ktorý často po boku vicepremiéra Igora Matoviča cestuje do Maďarska, aj kvôli ruskému Sputniku. Jeho najnovšia fotografia však veľmi nesvedčí o tom, že by sa vedel vžiť do kože obyčajných ľudí. Pozrite sa, v akom tátošovi sa poslanec György Gyimesi, vyváža!

Kontroverzný poslanec Gyimesi o národnostných otázkach (Zdroj: Faceboook/Gyimesi György - NRSR)

Luxusná mašinka

Poslanca Gyimesiho prichytila zrejme na čerpacej stanici satirická stránka na sociálnej sieti Facebook pod názvom Prezident. Podľa prvého podľadu ide o Mercedes triedy GLE, ktorého cena sa len pri základnej výbave šplhá do niekoľkých desiatok tisíc eur. 

Kontroverzný Matovičov poslanec na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Prezident)

Auto nie je moje, poznamenal poslanec

Gyimesi nám potvrdil pravosť fotografie a aj to, že je to on. Pohoršilo ho však, že si ho ľudia spojili s autom tak, že je jeho. "Ako to vyplýva z môjho majetkového priznania, ako fyzická osoba žiadny automobil nevlastním. Uvedené vozidlo, pri ktorom som bol odfotený som si zapožičal z prevádzky spoločnosti Motor- car Košice, s.r.o. a riadne zaň zaplatím štandardnú komerčnú cenu. Rovnako si občas zapožičiam vozidlá iných značiek. Robím tak však len v prípade, že sa nerozhodnem cestovať na dlhšiu trasu vlakom,” pohoršoval sa nad reakciami na fotografiu poslanec.

Gyimesi je v poslednej dobe pomerne mediálne známy svojím kladným vystupovaním v kontexte maďarských záležitostí, pričom sa stretol aj s tamojším ministrom zahraničia Pétrom Szíjártóm, a to bez prítomnosti zástupcov ministerstva zahraničných vecí, ktoré vedia Ivan Korčok (nom. SaS).

Viac o téme: AutoFotografiaGyörgy Gyimesi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu