Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otrasný prípad má dohru: Na záhrade bolo zakopané len osemmesačné bábätko, otca obvinili!

Rodinný dom v Nových Zámkoch Zobraziť galériu (2)
Rodinný dom v Nových Zámkoch (Zdroj: reprofoto tv joj)

NOVÉ ZÁMKY - Strašný prípad v Nových Zámkoch má dohru. Včera sa policajtom naskytol otrasný pohľad, keď na záhrade našli zakopané telíčko len osemmečaného dievčatka. Keďže podozriví boli obaja rodičia, museli sa podrobiť výsluchu. Polícia neskôr otca obvinila.

O prípade informovala TV Joj na svojom webe. Na záhrade rodinného domu našli v piatok poobede policajti zakopané telíčko len osemmesačnej Lucky. Rodičia posledných desať mesiacov každému tvrdili, že dievčatko je choré, preto nie je doma.

Otca obvinili zo zabitia

V piatok popoludní polícia zadržala oboch rodičov a vypočúvala ich. Matku po výsluchu prepustili. Otca (36) polícia v sobotu obvinili z trestného činu zabitia. Práve on má byť zodpovedný za smrť svojej dcéry.

Otrasný prípad má dohru:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto tv joj)

Zomrela násilnou smrťou

„Polícia v Nových Zámkoch prípad vyšetruje ako trestný čin usmrtenia. Presná príčina smrti dieťaťa bude známa až po pitve. Viac informácií k prípadu verejnosti zatiaľ poskytnúť nemôžeme," uviedla hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková. Pitva však podľa webu tvnoviny.sk ukázala, že Lucka zomrela násilnou smrťou. Vyšetrovateľ následne spracuje a podá návrh na vzatie do väzby. 

Matka mala zo vzťahu tri deti. Lucka sa narodila v decembri 2018, no od júla minulého roka o nej nikto nepočul. Rodičia známym a okoliu tvrdili, že je v ústave v Bratislave, pretože je chorá. Ani takmer po roku však dieťa stále nebolo doma, zmizli všetky jej veci vrátane detskej postieľky. Známi preto prípad minulý týždeň oznámili sociálke a zistili, že dieťa nebolo hospitalizované. Policajti prišli so psom do domu ešte vo štvrtok, otec mal priznať, kde jeho dcéra je.

Ani jeden z rodičov nepracoval, otec posielal matku žobrať. Deti údajne nechávali doma aj bez dozoru a podľa susedov bolo z domu často počuť krik. „​Chceli sme jej podať pomocnú ruku, hovorím, Andrea, zbaľ sa, zober deti a poď k nám bývať a ona nie,“ uviedla známa.

Viac o téme: Rodinný domZáhradaBábätkoSmrťPolícia Obvinenie Nové Zámky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu