Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bratislave bude závidieť celé Slovensko! VIDEO obrovskej atrakcie, nič pre strachopudov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

BRATISLAVA - Stánky, kde nakúpite rozkošné maličkosti, rozvoniavajúci vianočný punč, chutné jedlo a sviatočná atmosféra. Aj to je typické pre vianočné trhy. V bratislavskom Ružinove si však tento rok prídu na svoje aj milovníci kolotočov a zábavy. Túto atrakciu im bude závidieť celé Slovensko!

Ružinovské adventné trhy potrvajú od 22. novembra do 22. decembra. Tento rok bude ich dominantou 33-metrové ruské koleso. Prevádzková doba bude každý deň od 10. do 20. hodiny. Cena za jednu osobu na jednu jazdu bude osem eur. 

Prevádzková doba ruského kolesa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Cultus Ružinov)

"Deti do výškového limitu 100 cm majú vstup ZADARMO. Osoby ZŤP majú nárok na zľavu 50%. Deťom do 15 rokov bude povolený vstup len v sprievode dospelej osoby. Vstupenky sa budú predávať v pokladni ruského kolesa," píše sa na stránke podujatia. Vianočnú atmosféru si tak návštevníci budú môcť vychutnať z poriadnej výšky. 

Ak ale patríte k tým, čo radšej zostanú nohami pevne na zemi, stavte na verejné klzisko o veľkosti 24 x 12 metrov. Organizátori uvádzajú, že bude jedinečné tým, že je plne ekologické a nepotrebuje k prevádzke vodu a ani teploty pod nulou. 

Prípravy sú v plnom prúde.
Zobraziť galériu (4)
Prípravy sú v plnom prúde.  (Zdroj: Facebook-Cultus Ružinov)

Atrakcia bude sprístupnená každý deň od 22. novembra 2019 až do 22. februára 2020. A to od pondelka do piatka od 14. do 21. hodiny a počas víkendov od 10. do 21. hodiny. Peňaženku z vrecka vyťahovať nemusíte, keďže je zadarmo. Viac o podujatí nájdete tu.

Viac o téme: Vianočné trhyRužinovRuské koleso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu