Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dievča ráno odišlo do školy a viac ju nevideli: FOTO Pomôžte pri pátraní po Kataríne (15)

Katarína Szókovácsová
Katarína Szókovácsová

HAJNÁČKA - Polícia v Rimavskej Sobote pátra po nezvestnej 15-ročnej Kataríne Szókovácsovej z Hajnáčky v okrese Rimavská Sobota. Dievča odišlo z miesta bydliska 12. apríla 2016 o 8.00 h vlakom z Fiľakova do Rimavskej Soboty, kde navštevuje školu na Novomeského ulici. V ten istý deň a ani na druhý deň však v škole nebola a od jej odchodu vlakom nemajú príbuzní o nej žiadne správy.

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, nezvestná nemá so sebou mobilný telefón. Z domu odišla tento rok už viackrát. Szókovácsová je štíhlej postavy, má čierne vlasy siahajúce po driek, zelené oči, hovorí maďarsky a slovensky. Oblečené mala tmavomodré rifle, biele tenisky s kvetinovým vzorom, biely pulóver s kapucňou a červeným nápisom I LOVE NEW YORK. Mala so sebou aj ruksak zeleno-modro-červenej farby, finančnú hotovosť a osobné doklady.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej dievčine oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.

Dievča ráno odišlo do
Zobraziť galériu (1)

Viac o téme: Katarína Szókovácsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu