Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO staršieho muža šokovalo ľudí: Pozrite, čo sa stalo s vreckom na jeho košeli!

(Zdroj: Twitter/Jaya Plus)

KÉRALA - Z Indie prichádzajú znepokojujúce správy o množiacich sa prípadoch explodujúcich mobilných telefónov, ktoré spôsobujú popáleniny, vážne zranenia a dokonca aj úmrtie. Incident, ku ktorému došlo v štáte Kérala, sa ale našťastie obišiel bez vážnejších následkov.

Video zachytáva desivý okamih explózie mobilného telefónu. Na zázname pokojne sedí muž, keď mu zrazu vzbĺkne vrecko na košeli a šľahajú mu z neho plamene. Horiacu košeľu sa mu podarí za asistencie iného muža uhasiť a ešte vidno, ako vychádza von. Video koluje na internete, pričom mnohí užívatelia priznávajú, že je hrozné, čo všetko môže spôsobiť obyčajný mobil. 

Podľa policajnej správy mal muž 76 rokov. Telefón si vraj kúpil pred rokom za 1000 rupií (12 eur).  Išlo o zariadenie so základnými funkciami. Jeho majiteľ zdôraznil, že pred incidentom s ním nikdy nemal žiadne problémy. Šokujúca je aj skutočnosť, že v priebehu jedného mesiaca ide už o tretí prípad výbuchu mobilného telefónu v Kérale. V meste Kóžikkót sa vznietil mobil vo vrecku nohavíc istého muža a spôsobil mu zranenie. 

K najhrozivejšiemu prípadu však došlo v okrese Thrissur. Iba osemročné dievčatko tam prišlo o život pri sledovaní hry v mobile. Zdrvení rodičia tak prišli o svoje jediné dieťa. Dcéra bola v osudnej chvíli doma so svojou babkou. Policajní vyšetrovatelia dospeli k záveru, že explóziu telefónu v ruke dievčatka mohlo spôsobiť prehriatie batérie.

Viac o téme: MobilTelefónExplóziaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu