Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V novom klipe PACI PAC rapuje Egova dcérka Ninka (4)!

V novom klipe PACI PAC rapuje Egova dcérka Ninka Zobraziť galériu (3)
V novom klipe PACI PAC rapuje Egova dcérka Ninka (Zdroj: Paci Pac)

Obľúbená detská dvojka PACI PAC priniesla deťom k MDD darček v podobe novej pesničky. Ide o prvú detskú hip-hopovú pesničku vôbec. K spolupráci oslovili dokonca rapera Ega, ktorého 4-ročná dcérka Ninka potvrdila svoj talent po otcovi a zarapovala si s nimi v novom videoklipe “Tatinko”.

“Veľmi sa z tejto spolupráce tešíme, trošku som sa bál ako to dám, ale Ego ma v štúdiu veľmi povzbudil a snáď to teda dobre dopadlo. Mal som pred ním veľký rešpekt, keďže je doslova hiphopová legenda, a o to viac si túto spoluprácu vážim. No a Ninka to dala na parádu. Je vidieť že to má v génoch po ocinovi. Klobúk dolu.” reagoval gitarista známej detskej  dvojice Mário Praženec alias Pac.

V novom klipe PACI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Paci Pac)

“Klip vznikal počas karantény, kedy sa mohlo chodiť v podstate len do potravín, tak sme oslovili oteckov aby nám poslali videá točené na mobil ako sa zabávajú so svojimi deťmi. Prišlo nám ich veľmi veľa a bohužial nie všetky sa do klipu zmestili, z výsledku sa však veľmi tešíme a venujeme ho všetkým našim fanúšikom k MDD ako darček.” Nadšene porozprávala o novom klipe speváčka Adriana Pešinová alias Paci.

V novom klipe PACI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Paci Pac)

Zaujímavosťou je, že PACI PAC sa s Ninkou stretli len na ich koncerte. Plánovali natočiť spoločne videoklip, bohužiaľ ale pandémia koronavírusu to nedovolila a tak vznikol videoklip postrihaný práve z videí od oteckov, ktoré vznikli počas karantény. Uvidíme či sa spolu niekedy objavia aj na pódiu.

Videoklip “Tatinko” nájdete už dnes na youtube kanáli PACI PAC. Pozrieť si ho môžete tu:

Paci Pac môžete vidieť na jeseň na ich turné, viac info TU.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu