Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Braňo o finalistoch: Chceli od nich sex!

BRATISLAVA/KOŠICE - Aféry okolo finalistov reality show Mojsejovci nemajú konca-kraja. Niet dňa, počas ktorého by na povrch nevyplávala nová špinavosť alebo pikantné odhalenie.

Kým František Versače Kabrheľ (29) mal podľa scenára "len" rozbíjať parfumy a trhať kožuch Nory Mojsejovej, Pavol Petrík, zvaný Model, (23) dostal oveľa vážnejšiu úlohu! Bývalá dramaturgička programu Adriana Kronerová mu vraj "nadirigovala", aby sa s Versačem vyspal!

"Po odhalení podvodu s hlasovaním sa jazyk rozviazal každému finalistovi. Boli sme šokovaní, keď nám Model povedal, na čo ho dramaturgička navádzala. Mal sa vraj vyspať s Versačem!" rozhorčoval sa Braňo Mojsej, ktorý, ako tvrdí, má už podvodov okolo relácie plné zuby a nevie sa dočkať momentu, keď o pravde raz a navždy rozhodne súd. "Všetko, čo som o Adriane Kronerovej povedal, malo svoje príčiny. Tvrdenia Modela sú jednou z nich. Finalistov nahovárala na nechutné veci, čo určite nie je normálne a podľa môjho názoru je to úchylka," chrlil zo seba domáci pán z Pereša. Jedným dychom dodal, že svoje odporúčania pre ňu a moderátora programu Vila Rozborila, aby sa dali vyšetriť na psychiatrii, vôbec nemyslel zle. "Tak ako ja som neveril tomu, že som alkoholik a dokázali mi to až lekári, to môže byť s kýmkoľvek a určite sa to týka aj psychických ťažkostí," vysvetlil Braňo.

Ako na údajnú pochybnú sexuálnu požiadavku Kronerovej zareagoval samotný Model sa dozvieme až vtedy, keď po druhýkrát opustí zlatú klietku. A čo na to hovorí Versače, ktorý sa mal stať jeho sexuálnym terčom? "Nemám slov. Nechápem, ako môže niekto od niekoho takúto vec chcieť," konštatoval výstredný exfinalista, chránenec domácej panej Nory Mojsejovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu