Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Opitý Rus vypadol z 19. poschodia na zaparkované auto: Z toho, čo nasledovalo, sa vám rozum zastaví

Ilustračné foto
Ilustračné foto

VORONEŽ - Opitý muž z juhozápadnej časti Ruska prežil pád z devätnásteho poschodia. Po dopade na zaparkované auto sa s pomocou záchranárov a hasičov postavil na nohy a začal rozprávať, žartovať a pospevovať, akoby sa vôbec nič nestalo. Za jeho pádom bola neopätovaná láska.

Obyvateľka domu Evgenia, ktorá bola svedkom toho, ako muž vypadol z obytného domu na Nissan X-Trail zaparkovaný pod oknami, pre gazeta.ru povedala, že po incidente dokonca žartoval. Očití svedkovia ešte pred zoskokom privolali záchranárov, ktorí chlapa z auta takmer okamžite vytiahli. "Po jeho páde som videla všetko. Bola som v tej chvíli doma na 12. poschodí, počula som rev, tak som vyšla na balkón," priblížila Evgenia. Pod domom bolo veľa ľudí, zásahových vozidiel, sanitky a hasiči. "Na streche auta v tej chvíli ležal muž. Podľa očitých svedkov mal asi štyridsať rokov, vypadol z 19. poschodia, vraj pre nešťastnú lásku."

Záchranári vytiahli muža z rozbitého auta. Ten následne vstal a sám odkráčal do sanitky. Cestou do nemocnice spieval lekárom pesničky. Dokonca s nimi vraj vtipkoval. Hoci sa to zdá neuveriteľné, podľa predbežných informácií vyviazol bez vážnejších zranení.

Viac o téme: Opitý mužRuskoPád z poschodia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu