Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženu (43) napadol kamarátkin pes: Brutálny útok trval 45 minút! Husky ju znetvoril, FOTO zranení

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

SKEGNESS - Štyridsaťtriročná Britka sa stala obeťou útoku zo strany psa svojej kamarátky. Ten ju dohrýzol tak veľmi, že takmer prišla o jednu ruku. Stále ju však ešte čakajú viaceré plastické zákroky. Nedávno sa rozhodla prehovoriť o tejto desivej skúsenosti, aby varovala ostatných. Upozorňujeme, že nasledujúce fotografie nie sú vhodné pre osoby s citlivou povahou.

Rachel Andersonová z anglického grófstve Lincolnshire sa v roku 2018 starala o dve deti svojich priateľov, ktorí si vyšli von. V jednu chvíľu na ženu z ničoho nič zaútočil sibírsky husky, ktorého ich kamaráti vlastnili. Najprv sa jej zahryzol do tváre, potom do ramena. Nevedela ho zo seba striasť, celé to trvalo neuveriteľne dlhých 45 minút, Jedno z detí nakoniec schmatlo nôž a bodlo psa v snahe Rachel zachrániť. Tá si potom privolala pomoc. Všade bolo veľa krvi, miesto vyzeralo ako po nejakom masakre. "Kútikom oka som videla dotrhanú druhú časť tváre. Moja ruka bola roztrhaná na franforce, celá koža aj tuk pod ňou," opísala po rokoch desivé momenty. Psa, ktorý ju napadol, polícia po príchode na miesto zastrelila. 

Ženu (43) napadol kamarátkin
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Andersonová doteraz podstúpila už dvanásť operácií, počas ktorých sa jej chirurgovia snažili dať ruku dokopy. Takmer o ňu prišla, pretože zranenia boli naozaj priam devastačné. Fyzická aj emocionálna ujma, ktorú v dôsledku útoku utrpela, pretrváva u nej dodnes. Ruka stále nie je plne funkčná, takže sa nemôže vrátiť ku svojej profesii kaderníčky. 

Ženu (43) napadol kamarátkin
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Angličanka je presvedčená o tom, že útoky psov sú spôsobené ich majiteľmi a prostredím, v ktorom žijú. "Dochádza k tomu buď preto, lebo sú k takémuto správaniu vedené, alebo preto, lebo nedokážu nič lepšie. Je to jednoznačne chyba majiteľov." Taktiež si myslí, že by sa mali v Británii opäť začať udeľovať licencie na chov psov, s čím sa prestalo v roku 1987. 

Viac o téme: PesHuskyútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu