Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šéfkuchárka odhalila trik, ako čo najrýchlejšie ošúpať zemiaky: Je geniálny, musíte ho vyskúšať!

(Zdroj: TikTok/itsnicolejaques)

NEW YORK - Dôvtipných tipov, ktoré uľahčujú prípravu jedla, nie je nikdy dosť a tešia sa obrovskej obľube. Aktuálne vyvolal veľký záujem trik šéfkuchárky Nicole Jacquesovej, ktorá vo svojom príspevku na TikToku zdokumentovala veľmi rýchly spôsob ošúpania varených zemiakov.

Dobrá rada, ktorá urýchli prípravu jedla a pomôže gazdinkám tráviť menej času v kuchyni, je vždy vítaná. Ak sa chystáte pripraviť nejaké jedlo zo zemiakov uvarených v šupke, skúste ich ošúpať tak, ako šéfkuchárka Nicole Jacquesová. 

Vo videu umyté zemiaky mierne nakrojí po celom obvode a dá ich uvariť. Potom ich vyberie a uchopí každý kus na obidvoch stranách. Doslova z nich jedným ťahom stiahne narezanú šupu. "Je to najúžasnejší, časovo nenáročný hack, aký som za dlhý čas našla a musela som sa s vami podeliť," uviedla Jacquesová. 

@itsnicolejaques Did you know this one? SAVE IT RIGHT NOW to use during holiday meal prep time. 🤯 #thanksgiving #potato #peelinghack #holidaymeal ♬ original sound - Nicole Jaques

Video má už zhruba 1,7 milióna videní. Užívatelia neskrývajú svoje nadšenie. "Kiežby som to videla pred pár hodinami!" napísala jedna žena. "Videla som to včera večer  a nemohla som sa dočkať, kedy to vyskúšam a urobím si zemiakovú kašu. Je to geniálne," myslí si ďalšia. Iná osoba zas poznamenala, že tento trik už pozná. Naučila ju ho jej teta pred mnohými rokmi. 

Viac o téme: ZemiakyTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu