Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Pracovníčka kina odhalila, čo sa deje v tme počas premietania: Sex priamo na sedadlách!

(Zdroj: TikTok/.no1headache)

LOS ANGELES - Zamestnankyňa kina prezradila, čo všetko dokáže vidieť vďaka technike, keď sa v kinosále šíri iba svetlo z filmového plátna. Jej príspevok na TikToku znepokojil viacerých návštevníkov kina, ktorí sa až doteraz domnievali, že ich neresti sú dostatočne chránené prítmím v hľadisku a nikto o nich nevie.

VIDEO Milenci sa vkradli do kina v obchodnom centre: Najprv pukance a potom sex až do rána

Užívateľka no1headache zverejnila video, ktoré zaznamenalo už viac ako 17 miliónov zhliadnutí. Prezradila v ňom, že personál v kine vidí všetko, hoci si mnohí návštevníci myslia, že nie. Často vraj musí odvracať zrak od obrazovky kvôli ľuďom, ktorí  neovládnu svoje chlípne chúťky v kine majú sex. Pod titulkom "Keď prídu ľudia do kina so zlomyseľným zámerom urobiť niečo nechutné" prevracia oči a odvracia tvár. "Máme okuliare na nočné videnie a kamery, o ktorých nikto nevie," uvádza dievčina. 

@.no1headache we see everything! #foryoupage ♬ Originalton - Mia

Technická vybavenosť zamestnancov kina zaskočila viacerých užívateľov. "Znamená to, že keď si vyberiem z tašky celú chladničku, tak vy to vidíte," konštatoval jeden z nich. Ďalší sa pridal, keď napísal, že odteraz bude mať väčší strach nosiť si do kina jedlo. Iná osoba sa zas pýta, "ako je možné, že ľudia nevedia o tom, že sú sledovaní". 

Viac o téme: SexKino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu