Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V dome manželov prasklo potrubie: To, čo v ňom našli, nečakali ani vo sne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ALBERTA - Prasknuté potrubie v dome manželov z kanadskej Alberty odhalilo nečakaný objav. Skrýval sa tam prsteň, ktorý stratila predošlá majiteľka pred 25 rokmi. Šlo o poriadne drahý šperk, ktorý je už v súčasnosti naspäť v rukách tej, ktorej kedysi patril.

Rob a Shannon Papeovci sa do svojho domu nasťahovali zhruba pred rokom. Nedávno si všimli, že z potrubia v technickej miestnosti vyteká voda. Všetko tam bolo mokré, museli preto konať rýchlo. Pri pozornejšej obhliadke Rob zistil, že kus liatinovej rúry sa rozlomil na dva kusy. Keď jeden nadvihol, aby ho skontroloval, letmo zbadal, že v ňom niečo, čo vyzerá ako prsteň. Zobral skrutkovač a vytiahol predmet von. Bol to naozaj prsteň a poriadne drahý - desaťkarátový a s drahým kameňom peridot, informoval denník Medicine Hat News

V dome manželov prasklo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Vnuk bývalých majiteľov, ktorí kúpili dom pred desiatkami rokov, našťastie, býva len kúsok odtiaľ, Rob ho preto kontaktoval. "Poslal som Joelovi pár fotiek a on ich zas poslal do četovej skupiny, cez ktorú komunikuje so svojou rodinou. Hneď potvrdili, že je to ten prsteň, ktorý sa pred rokmi stratil," hovorí Američan. Prsteň bol odovzdaný svojej pôvodnej majiteľke, ktorá však nechcela byť menovaná. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu