Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Dievčina nechala semienko avokáda štyri mesiace v tme: Keď sa vrátila domov, ostala v šoku

(Zdroj: TikTok/___chels__)

NEW YORK - Táto žena sa prostredníctvom TikToku podelila so skutočnou raritou. Keď si nechala semienko z avokáda, ani vo sne nečakala, že sa jej podarí vypestovať pomaly svoj vlastný avokádový strom. Ľudia sa v komentároch podelili so svojimi skúsenosťami.

Istá Chelsea zdieľala na svojom tiktokovom účte video, ktoré zaujalo obrovské množstvo užívateľov. Do plastovej fľaše s vodou pred časom umiestnila kôstku z avokáda. Toto zelené ovocie si však vybojovalo cestu von a narástlo až po strop. "Nebola som štyri mesiace vo svojom byte, aby som skontrolovala svoje namnožené avokádové semeno," prezradila dievčina. Avokádu sa však darilo aj bez prítomnosti slnka či akejkoľvek starostlivosti.

@___chels__ I wasn’t at my apartment for 4 months to check up on my propagated avocado seed and i came back to THIS #fypシ ♬ Boozoos Waffle Fries - Kyle DeNigris

Video má už vyše 13 miliónov zhliadnutí. Niektorí užívatelia sa pýtali, prečo je plod ružový. Jeden z komentujúcich to však rýchlo vysvetlil. "Žiadne slnko, žiadna zeleň z chlorofylu. Využíva svoju energiu na rýchly rast na nájdenie slnečného svetla namiesto pestovania listov. Žiadne slnko = žiadne listy = žiadny chlorofyl, aby získal zelenú farbu." 

Študentka namočila varechu do vody: Keď si pozriete VIDEO, už nikdy ju nebudete chcieť používať

Iní sa zase podelili o svoje vlastné skúsenosti. "Moja spolubývajúca to urobila s jarnou cibuľkou a takmer to ovládlo kuchyňu," napísala jedna osoba. "Štyri mesiace? Môj rastie rok a nie je taký vysoký. Ale má veľké listy," podotkol zas prekvapene iný užívateľ. Chelsea neskôr aktualizovala informácie a prezradila, že v hornej časti už rastie malá zelená stonka.

Viac o téme: Avokádo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu