Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Brunetka (27) je zúfalá, jej prsia neustále rastú: Už teraz má bradavky väčšie ako dlaň

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: profimedia.sk)

HOUSTON - Kayla Romerová je zúfalá zo svojich neustále rastúcich pŕs. Mladá Američanka povedala, že jej prsia veľkosti 34O sa zväčšujú enormnou rýchlosťou. Vykonávanie banálnych činností je pre ňu kvôli nim priam nadľudský výkon. Snaží sa preto vyzbierať peniaze, aby mohla absolvovať operáciu na ich zmenšenie.

Dvadsaťsedemročná Kayla z texaského Houstonu tvrdí, že od dvanástich rokov sa jej prsia neustále zväčšovali. V novembri si kúpila dve podprsenky, no údajne už teraz jej začínajú byť malé. "Je dosť ťažké nájsť podprsenky veľkosti O a už vôbec netuším, ako nájdem veľkosť P. Nechcem ani len pomyslieť na to, aké drahé budú," zdôverila sa. Romerová spomenula, že ešte na začiatku puberty mala úplne plochý hrudník. Mama jej aj napriek tomu kúpila podprsenku. Do týždňa jej však začala byť malá, pretože jej prsia začali rýchlo rásť. V priebehu troch mesiacov dosiahla veľkosť DD. Odvtedy sa jej hrudník neustále zväčšuje. Kvôli enormnej veľkosti svojho poprsia sa stala terčom výsmechu zo strany spolužiakov. 

FOTO Brunetka (27) je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kayla, ktorá meria len 152 centimetrov, má kvôi enormnej záťaži neznesiteľné bolesti chrbta. Zúfalo sa chce podrobiť operácii na ich zmenšenie. "Moje prsia mi bránia v tom, aby som toho toľko robila," uviedla. Keď nenosí podprsenku, prsia jej ovísajú až k pupku. Práve toto jej sťažuje starostlivosť o osobnú hygienu. Sprchovanie, sušenie a holenie sú pre ňu takmer nevykonateľné úlohy. Do karát jej nehrajú ani texaské vysoké teploty, v dôsledku ktorých sa jej pod prsníkmi tvoria vyrážky, ktoré zanechávajú jazvy. 

FOTO Brunetka (27) je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Neustále rastúce prsia sú často stredobodom pozornosti. Ľudia sa mladej žene často pozerajú na hruď a komentujú ju. "V minulosti som stretla cudzincov, ktorí prikráčali ku mne a spýtali sa, či sú moje prsia skutočné. Niektorí ich dokonca chytili, aby zistili, či nie sú umelé," sťažuje sa.

FOTO Brunetka (27) je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kvôli tomu radšej nikam nechodí, pretože sa vonku necíti v bezpečí. Medzičasom založila stránku, prostredníctvom ktorej sa snaží vyzbierať peniaze na svoju vysnívanú operáciu. "Mám len 27 rokov a celý život pred sebou, nedokážem si ani len predstaviť, aké budú moje prsia, keď budem mať 40, ak neabsolvujem ich redukciu," dodala nešťastnica. 

Viac o téme: Prsia Kayla Romero
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu