Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Servírka (22) ukázala trik so svojimi prsiami: To je zmena! Tučné tringelty sa jej len tak hrnú

To je rozdiel! Zobraziť galériu (3)
To je rozdiel! (Zdroj: TikTok/@theflathootersgirl)

JUŽNÁ KAROLÍNA - Dvadsaťdvaročná americká servírka sa stala hviezdou internetu po tom, čo odhalila tajomstvo svojho plného dekoltu. Bežne totiž nosí košíky AA, no podľa fotografií je jej dekolt oveľa bohatší. Mnohých fanúšikov náhla premena prekvapila. Väčším prekvapením však bolo to, čo tejto finte predchádzalo. A má to aj svoje výhody vo forme zaujímavého prepitného.

Kirsten Songerová sa budúci rok chystá nastúpiť na lekársku fakultu a aby získala nejaké financie, pracuje ako servírka v Hooters. Ašpirujúca lekárka minulý mesiac zaujala šokujúcim videom na TikToku, v ktorom ukázala, ako vyzerá jej hrudník v pracovnej uniforme a v bežnom oblečení. Od uverejnenia bolo video prehrané až 16,9 miliónkrát.

FOTO Brunetka (27) je zúfalá, jej prsia neustále rastú: Už teraz má bradavky väčšie ako dlaň

Ľudia Kirsten napísali množstvo komentárov, pričom ich zaujímalo najmä to, ako si dokázala zväčšiť poprsie zo dňa na deň. O tri dni neskôr sa preto so svojimi fanúšikmi podelila s tajomstvom tohto triku. „Som plochá, ako to hovorím,“ povedala na začiatku videu a predviedla svoju hruď zo všetkých uhlov. „Nič tu nie je. Mám hrudník dospievajúceho chlapca,“ prezradila Kirsten.

Bez podprsenky
Zobraziť galériu (3)
Bez podprsenky  (Zdroj: TikTok/@theflathootersgirl)

Jej transformácia sa začína podprsenkou v hodnote 30 dolárov (25 eur) z Amazonu, ktorá je vypchatá a pridáva jej prsiam extra objem. Kirsten poznamenala, že podprsenka je podobná ako podprsenka „Bombshell“ vo Victoria's Secret, a dodala, že „síce nie je taká dobrá, ale je za polovičnú cenu". Potom si obliekla bielu košeľu s dlhým rukávom Hooters, aby len s vypchatou podprsenkou ukázala, ako vyzerá jej hrudník.

S podprsenkou
Zobraziť galériu (3)
S podprsenkou  (Zdroj: TikTok/@theflathootersgirl)

„Ďalšia vec, ktorú robím, je, že si vezmem tieto malé lepkavé vypchávky a napchám si ich do podprsenky, a to je úprimne to, čo funguje najviac. Teraz je tu medzi prsami malá čiara a vyzerá to, že mám nejaké prsia,“ dodala. Po tom, čo sa jej video stalo populárne, Kirsten prezradila, že pracovať v Hooters popri vysokej škole bola jedným z jej „najlepších rozhodnutí“. Povzbudila každého, kto uvažuje o zamestnaní v podobnom reťazci, aby sa prihlásil bez ohľadu na veľkosť pŕs.

@theflathootersgirl

Answer to @becky_rodzc this tutorial was definitely more rushed than my last one bc I’m late for work but hopefully y’all find this helpful! ##hooters

♬ original sound - Kirsten :)

„Úprimne som si nemyslela, že ma zoberú – chýbala mi jedna vec, ktorá robí značku. Keď som išla na pohovor, všetci mi hovorili, aby som nosila dve podprsenky. Nepoužívala som žiadny z trikov, ale mala som na sebe voľný sveter, aby som si zakryla hruď,“ priznala Kirsten. Zároveň dodala, že so svojim dekoltom je spokojná a vypchávky používa výhradne v práci.

V ďalšom videu zverejnila aj to, koľko si dokáže ako servírka zarobiť na prepitnom. A rozhodne to nie sú malé peniaze. Ak má dobrý deň, tak sa suma v pohybuje v prepočte aj okolo 350 eur.

@theflathootersgirl

Drop any questions you have about working at hooters :) ##hooters ##thehootersway ##bartender ##server ##tips ##NightDoneRight ##calendar

♬ Super Mario Sunshine - Delfino Plaza - Super Guitar Bros
Viac o téme: PodprsenkaDekoltServírkaSprepitnéTringelt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu