Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chlapova manželka podstúpila kvôli rakovine mastektómiu: Svojím komentárom ju úplne odrovnal

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Ľudia na Reddite ostro kritizujú muža, ktorý svojej manželke po dvojitej mastektómii navrhol, aby si dala zväčšiť poprsie. Jeho neslušné poznámky pobúrili aj príbuzných manželov. Mnohí mu prostredníctvom sociálnych sietí odkazujú, aby prejavil trochu empatie.

Nemenovaný muž sa na Reddite podelil s príbehom, za ktorý ho užívatelia jednohlasne  odsúdili. Jeho manželka podstúpila kvôli rakovine dvojitú mastektómiu, čiže jej odstránili obe prsia. Táto operácia jej raz a navždy zmenila život. Veľa ľudí by očakávalo, že práve partner bude stáť po jej boku a pomôže jej prekonať ťažké chvíle, v tomto prípade sa stal opak pravdou. Muž svojej žene priamo povedal, že si želá, aby si dala zväčšiť prsia. "Neurobila to a zatiaľ čo som sa trápil, nič som jej na to nepovedal," uviedol v dnes už zmazanom príspevku.

Chlapova manželka podstúpila kvôli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Keď jeho mama a sestra videli manželku po prvýkrát od operácie, vyhlásili, že vyzerá úplne rovnako a nič jej nechýba. No chlap s nimi nesúhlasí a tvrdí, že poistenie by jej preplatilo nové prsia. Týmto komentárom však ešte viac manželku nahneval. Tá začala plakať a adresovala mu pár nepekných slov. To isté urobila aj mužova sestra a otec. "Keď som sa spýtal, čo také zlé som povedal, môj otec odpovedal, že nevychoval hlupáka," zdôveril sa chlapík. Zároveň sa pýta čitateľov, či to, čo povedal, bolo skutočne také urážajúce. 

Manželia oslavovali prvé výročie svadby: Žena vytočená odišla od stola, ale budete ju chápať

Príspevok sa stretol s tisíckami komentátorov s odkazom, že by sa mal naučiť empatii a snažiť sa pochopiť, čo jeho manželka momentálne prežíva. "Predstavte si, že by operovali vaše prirodzenie. Som si istý, že by ste nechceli, aby vás ktokoľvek dráždil," podotkol jeden užívateľ. "Čo to s tebou je, kamoš? Vaša žena podstúpi traumatizujúci zákrok a jediné, na čo si spomeniete, sú veľké prsia?" nechápavo sa pýta ďalší. Napokon nemenovaná osoba dodala, že dúfa, že ďalšou zhubnou vecou, ktorej sa v dohľadnom čase manželka autora príspevku zbaví, bude on.

Viac o téme: Rakovina prsníkaMastektómia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu