Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Matku nečakane navštívil majiteľ bytu, v ktorom býva: Hanba, čo nechala na posteli!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Návšteva prenajímateľa nie je vždy príjemnou záležitosťou, obzvlášť, keď sa zjaví nečakane. Dokonalým príkladom je príhoda matky ôsmich detí, ktorá v posteli zabudla vibračnú masážnu pomôcku. Zhodou okolností svojím tvarom pripomínala vibrátor. Prenajímatelia z bytu odišli značne zmätení a v rozpakoch.

Vo facebookovej skupine "Family Days Tried and Tested" sa objavil príspevok mnohonásobnej mamičky, ktorú zaskočila návšteva prenajímateľov bytu, v ktorom žije spolu so svojou rodinou. Deborah Hitchinsová vysvetlila, že minulý rok od manžela dostala vibračnú masážnu pomôcku na zmiernenie bolesti ramien. "Vie, ako zaobchádzať s dámou! Nebudem klamať, prekvapilo ma, keď mi to daroval. Ale musím čestne vyhlásiť, že to naozaj funguje," uviedla Deborah, pričom narážala na podobnosť masážnej pomôcky s vibrátorom. 

FOTO Matku nečakane navštívil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Family days. Tried & tested.)

Nedávno ale jej byt navštívivili majitelia, aby skontrolovali jeho stav. Hitchinsová nemala veľa času upratať, preto ich upozornila, že je tam trochu neporiadok. Všimla si, že prenajímatelia sa pri odchode tvárili čudne. Až keď ostala sama a obzrela sa navôkol, uvedomila si, že v byte je doslova bordel. Potom si všimla masážnu pomôcku na posteli a docvaklo jej to. "Bohužiaľ, nemala som čas vysvetliť im, že je to na masírovanie pliec," hovorí. 

Nie je prekvapením, že príspevok pobavil obrovské množstvo ľudí na Facebooku. "Dúfam, že ti to naozaj pomohlo uvoľniť napätie... v tvojom ramene," znie jeden z vtipných komentárov. Ďalšia osoba podotkla, že Deborah mohla prenajímateľom povedať, že je to mikrofón.

Viac o téme: Vibrátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu