Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Mladíkovi začala po stenách v byte stekať záhadná tekutina: Otrasný nález u suseda

(Zdroj: aj/Twitter)

MINNEAPOLIS - Tmavá tekutina stekajúca po stenách zo stropu bytu istého užívateľa sociálnej siete neveštila nič dobré. Zábery, ktoré zverejnil na Twitteri, komentoval slovami, že so spolubývajúcim cítia aj neznesiteľný zápach. Privolaní policajti nakoniec našli nad bytom dvojice otrasný nález.

V byte AJ McCradyho, ktorý zdieľa so spolubývajúcim Evinom Schultzom, začala nedávno po stenách stekať tmavá tekutina. Nedokázali to identifikovať, ale hrozne to zapáchalo. Okamžite zavolali správcovi domu, ktorý na miesto privolal policajtov. Nález v hornom byte potvrdil tie najhoršie predtuchy. "Náš sused zomrel v spánku. Bol tam asi týždeň, telo sa začalo rozkladať a tekutiny z neho pretiekli až k nám," napísal AJ.

Hovorca polície v Minneapolise John Elder túto informáciu potvrdil. Predbežné vyšetrovanie vylúčilo zavinenie cudzej osoby, príčinu smrti sa ale zatiaľ zistiť nepodarilo. "Ide tak o ďalší prípad, ktorý dokazuje, aké je dôležité zostať v kontakte so svojimi susedmi a blízkymi," upozornil hovorca.

Viac o téme: SmrťSused
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu