Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodinka sa šla prejsť, vyliezla na kopec: Mame sa tam podarilo spraviť nenormálne jedinečnú FOTO

Charlene so svojím priateľom Zobraziť galériu (3)
Charlene so svojím priateľom (Zdroj: Facebook/Charlene-louise Johnstone)

CHELTENHAM - Na sobotňajšej túre neďaleko anglického mesta Cheltenham sa podarilo miestnej obyvateľke urobiť jedinečný záber. Náhodne totiž zachytila neznámu dvojicu počas žiadosti o ruku. Neskôr po nej spustila pátranie na Facebooku a ako sa zdá, úspešne.

Počas rodinnej túry si Charlene-Louise Johnstonová všimla, že na kopci Cleeve Hill v grófstve Gloucestershire kľačí neznámy muž a žiada svoju milovanú o ruku. Romantický okamih sa jej podarilo rýchlo zachytiť na mobil a pokračovala ďalej. Neskôr sa ale rozhodla, že párik by rada vypátrala. "Nechcela som ich rušiť. Moji blízki ma ale potom nahovorili, aby som zverejnila fotku na Facebooku. Bol to dobrý nápad, veď ten záber by mohol oboch iba potešiť," hovorí Charlene.

Rodinka sa šla prejsť,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Charlene-louise Johnstone)

Snímku ešte v ten deň zdieľali tisíce užívateľov, vďaka čomu už v pondelok prinieslo pátranie svoje ovocie. Johnstonovej sa totiž ozvala dvojica z fotografie, aby jej poďakovala za jedinečný záber. Zároveň ju poprosili, aby ich mená zachovala v anonymite.

Zasnúbená dvojica
Zobraziť galériu (3)
Zasnúbená dvojica  (Zdroj: Facebook/Charlene-louise Johnstone)

"Chcem im obom zablahoželať. Chcú zostať anonymní, ale nevadí im, že je tá fotka zdieľaná. Tešili sa z nej a ja milujem šťastné konce," dodala na záver Angličanka. 

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu