Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kráska zverejnila nevinné FOTO so svojím priateľom: Trpko to oľutovala, ozvala sa sokyňa v láske

Selina Azamová
Selina Azamová (Zdroj: Facebook/Selina Azam)

NEWCASTLE - Keď zverejňovala Selina Azamová fotografiu, ktorá zachytáva nohy jej priateľa Bradleyho, tak určite nepočítala s tým, že sa jej život zmení na nočnú moru. Neustále ju totiž bombardovali výhražné správy od ženy, ktorá tvrdila, že na zábere je jej partner.

Selina zverejnila na Snapchate fotografiu, na ktorých sú zachytené jej nohy prepletené s nohami priateľa. Ak ale očakávala na tento záber len príjemné ohlasy, prerátala sa. Netrvalo dlho a na jej mobil začali chodiť pikantné správy od ženy, ktorá ju posielala do horúcich pekiel, pretože bola presvedčená o tom, že nohy na fotke patria jej priateľovi. V Seline tak videla sokyňu v láske.

"Ako poznáš môjho priateľa Kierana?" pýtala sa jej žena s prezývkou J.Joyxooo a tvrdila, že práve on je na obrázku. Azamovej vysvetlenie, že na fotke je jej partner Bradley, boli úplne zbytočné a kolotoč správ nemal konca. Rozhnevaná dievčina dokonca vyzvala svoju rivalku na otvorenú konfrontáciu. Neskôr stratila Selina trpezlivosť a zverejnila všetky správy na Twitteri. J.Joyxooo až potom skrotila svoj hnev a teraz chce, aby celá konverzácia zmizla zo sveta internetu. Všetci užívatelia sa totiž skvele zabávali na tom, ako mohla na fotke spoznať nohy svojho priateľa. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu