Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena po 18 rokoch prehovorila o nočnej more, ktorú zažila na palube lietadla: Nikto sa ma nezastal!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

AUCKLAND - Žena z Nového Zélandu sa zdôverila s nepríjemným zážitkom, ktorý pred osemnástimi rokmi zažila počas letu z Indonézie. Muž sediaci vedľa nej ju údajne sexuálne obťažoval. Hneď po tom, ako sa stlmili svetlá počas vzlietnutia, jej začal bozkávať ruky a neskôr urobil ešte niečo horšie. Svojím príbehom chce teraz upovedomiť všetky ženy, ktoré cestujú po svete samy.

Niekoľko žien sa zdôverilo so svojimi nepríjemnými skúsenosťami ohľadom sexuálneho obťažovania po tom, ako vyšiel článok v New Zeland Herald. Píše sa v ňom o žene, ktorú neznámy chlapík obťažoval počas letu z katarskej Dauhy do novozélandského Aucklandu.

Od začiatku na ňu nepríjemne civel. Cestujúca sa preto zakryla dekou. Chlap sa neskôr pokúsil nadviazať nezáväznú konverzáciu, no ona nereagovala. Potom zaspala. Keď sa prebudila, našla mužovu ruku na svojom stehne, pričom bolo jasné, že sa jej chcel dostať až medzi nohy. "Povedala som: Pane Bože, čo to robíš? a snažila som sa mu odtiahnuť ruku preč," spomína. Dokonca muža aj udrela, a to aj napriek tomu, že mohla skončiť v putách.

Žena po 18 rokoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Mnoho pasažierov bolo vraj podnapitých, pretože požilo alkohol ešte pred odletom, takže sa jej ani nikto nezastal. "Chcela som plakať, ale nechcela som mu dopriať to zadosťučinenie. Myslel si, že celá záležitosť je jeden veľký vtip," pokračuje žena. Následne poprosila letušku, či by ju mohla presadiť, no tá jej žiadosť odmietla. Pasažierka bola v šoku. Nielen z toho, čo urobil chlap sediaci vedľa nej, ale aj z prístupu ostatných cestujúcich a najmä palubného personálu. 

Učiteľka (29) zatiahla žiaka na toalety v lietadle: Keď odtiaľ vyšli, spolužiakom bolo všetko jasné

Keď lietadlo pristálo v Brisbane, muž sa postavil do uličky a začal si prezliekať tričko, stále však hľadel na svoju obeť a usmieval sa. "Úprimne, správal sa ako dieťa, ktoré dostane nový bicykel. Bol na seba taký hrdý," povedala žena. Po návrate na Nový Zéland incident nahlásila úradom. Po zdĺhavom súdnom procese bol muž nakoniec odsúdený za sexuálne obťažovanie.

Viac o téme: LietadloSexuálne obťažovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu