Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Učiteľka (29) zatiahla žiaka na toalety v lietadle: Keď odtiaľ vyšli, spolužiakom bolo všetko jasné

Ellie Wilsonová Zobraziť galériu (2)
Ellie Wilsonová (Zdroj: profimedia.sk)

BRISTOL - Ellie Wilsonovú vypočúval britský súd pre zneužívanie svojej pozície na praktikovanie sexuálnej aktivity s neplnoletým. Svojho žiaka mala zatiahnuť na toalety v lietadle, kde s ním súložila. Následne tvrdila, že s ním čaká dieťa. Ich nadštandardné vzťahy si všimli aj chlapcovi spolužiaci.

Pred pár dňami vypovedala na súde dnes už 29-ročná učiteľka fyziky Wilsonová. V roku 2015 mala podľa prokuratúry orálny sex aj pohlavný styk so 16-ročných tínedžerom na toaletách lietadla airbus na ceste domov z výletu v zahraničí. Po tejto udalosti učiteľka študentovi tvrdila, že s ním otehotnela a diskutovala o možnosti potratu. 

Učiteľka (34) zasvätila študenta (17) do tajov sexu: Prvý orál v škole, potom prišlo peklo

Mladíkovi spolužiaci si všimli, že dvojica si je mimoriadne blízka. Na výlete zaznamenali ich dlhé nočné rozhovory, ktoré viedli v stane. Následne sa intímne zblížili v lietadle. Túlili sa k sebe na sedadlách a navzájom sa sexuálne dráždili. Prokurátorka Cornwallová uvádza, že v tomto prípade mohol zohrať dôležitú úlohu aj alkohol.

Wilsonová prichádza na súd so svojím priateľom
Zobraziť galériu (2)
Wilsonová prichádza na súd so svojím priateľom  (Zdroj: profimedia.sk)

Chlapcov otec sa domnieval, že učiteľka jeho syna len podporuje v ťažkých časoch po rozchode s priateľkou. Wilsonová ale svoj zakázaný vzťah príliš netajila, pretože ju viacero ľudí videlo, ako sa so svojím mladistvým milencom bozkáva a drží za ruky. Riaditeľ si ju preto zavolal na koberček. Učiteľka všetko poprela a tvrdila, že medzi ňou a chlapcom bolo len obyčajné priateľstvo. Tiež uviedla, že počas inkriminovaného letu mala menštruáciu, a preto s ním nemohla spať. Súd si je vedomý toho, že bez zreteľných dôkazov o sexuálnom pomere je celé vyšetrovanie bezpredmetné. Proces naďalej pokračuje.

Viac o téme: SexLietadloŠtudentUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu