Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Chovateľ aligátorov chcel predviesť šialené číslo: Spadol rovno medzi nich!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Caters Clips)

ORLANDO - Chovateľ aligátorov z Floridy opäť raz šokoval návštevníkov centra Gator Crusader Entertainment. Riskantný kúsok sa totiž vymkol spod kontroly, keď sa mu nečakane pretrhlo lano presne nad jazerom plnom hladných aligátorov. Z vody sa mu nakoniec podarilo vyliezť po svojich.

Milovník aligátorov a adrenalínu Michael "Gator Crusader" Womer z mesta Orlando sa rád predvádza pred návštevníkmi svojho centra v Orlande. Je notoricky známy svojimi nebezpečnými kúskami, ktorými šokuje divákov. Jaštery podobné krokodílom sú jeho srdcovka a s obľubou sa hojdá na lane nad ich hlavami, ktoré im vykúkajú z jazera. "Mám to veľmi rád. Cítim sa vtedy ako Indiana Jones. Vždy dávam do toho všetko, lebo nikdy neviem, či dostanem možnosť všetko si zopakovať," hovorí. 

VIDEO Chovateľ aligátorov chcel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Michael Womer)

A jeho posledné číslo v jednej chvíli skutočne vyzeralo tak, že definitívne ukončí jeho dobrodružstvá. Nečakane ho totiž prerušila nehoda, keď Michaela zradilo lano, pretrhlo sa a on dopadol presne medzi pažravých aligátorov, ktorých tak rád provokuje.

Video, ktorého autorom je jeden z návštevníkov, ho zachytilo, ako schádza po rebríku k jazeru, uchopí lano a s úsmevom na tvári otŕča nebezpečným plazom svoju nohu. Potom sa odráža a snaží sa prepraviť na skaly do stredu jazera. Lano sa však náhle pretrhne a dopraví ho presne medzi aligátory. 

Nie je jasné, aké zranenia Womer po tomto páde utrpel, ale z jazera vyliezol živý. So svojimi dobrodružstvami prestať neplánuje. "Viac si uvedomujem nebezpečenstvo, ale chcem ľuďom ukázať, že s týmito zvieratami sa dá spolupracovať a to mení samotný pohľad na ne. Preto mi to nebezpečenstvo stojí za to," dodal "Gator". 

Viac o téme: KrokodílFloridaAligátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu