Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čašníčka (20) má dve práce, aby mohla všetko poplatiť: Gesto zákazníčky ju rozplakalo

Jennifer vyplatí časť dlhov Zobraziť galériu (2)
Jennifer vyplatí časť dlhov (Zdroj: Facebook)

WINNIPEG - Niektorí z nás musia mať dve práce, aby mali z čoho platiť účty. Rovnako je na tom aj mladá Kanaďanka, ktorá sa musí riadne obracať, aby poplatila všetko, čo treba. Pred pár dňami sa ale na ňu usmialo šťastie v podobe mimoriadne štedrej zákazníčky.

Dvadsaťročná Jennifer Peitschová pracuje na plný úväzok v potravinách a okrem si po večeroch privyrába aj ako čašníčka v reštaurácii v kanadskej provincii Manitoba. Minulú sobotu mala obzvlášť ťažkú a stresujúcu šichtu. Jedna zo zákazníčok si to všimla a chcela ju upokojiť. "Povedala mi, že kedysi tiež pracovala ako servírka a že chápe, čo teraz prežívam," opísala situáciu pre televíziu ABC. 

Zákazník si nechtiac vypočul vianočné plány čašníka: Od dojatia mu dal obrovské sprepitné

Keď Jennifer prišla späť ku stolu pre zaplatený účet, všimla si, že jej žena zanechala sprepitné vo výške tisíc dolárov (940 eur). Najprv si myslela, že sa pomýlila a nechcela tomu veriť. Lenže Lisa Holgateová ju uistila, že to myslí vážne, napriek tomu, že jedlo ju stálo "len" 87 dolárov. Peitschová sa okamžite rozplakala a štedrej zákazníčke niekoľkokrát poďakovala. 

Čašníčka (20) má dve
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Opýtala sa ma, prečo som to urobila. Povedala som jej, že mám dobré srdce a že ona tiež vyzerá ako dobrý človek, takže som usúdila, že si tie peniaze jednoducho zaslúži," poznamenala neskôr Holgateová. Jennifer finančný dar, ktorý od nej dostala, použila na splateniu dlhu na kreditnej karte. Teraz dúfa, že sa jej podarí našetriť dostatok peňazí na to, aby mohla ísť na univerzitu. 

Viac o téme: Sprepitné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu