Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dievčatko našlo v aute podprsenku, nebola jeho mamy: Otec spanikáril... až kým nespoznal PRAVDU

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SAINT PAUL - Hovorí sa, že deti sú zdrojom tých najvtipnejších situácií. Presvedčili sa o tom rodičia štvorročného dievčatka z amerického štátu Minnesota, ktoré ich dostalo do chúlostivej situácie. V aute zazrelo cudziu podprsenku, ktorá nepatrila jeho matke. Nakoniec však vysvitlo, že nešlo o žiadny kus spodnej bielizne.

Otec dievčatka popísal celú udalosť prostredníctvom svojho konta na Twitteri. Začal tým, že ho dcérka prekvapila otázkou, "čo robí mamičkina podprsenka v otcovom aute". Manželka pritom už celé týždne v aute nesedela, čo vyhrotilo sled udalostí, pretože takto si mohla myslieť, že podprsenka patrí inej žene, možno rivalke v láske. 

Muž teda  išiel skontrolovať, čo sa to povaľuje v aute. To, čo našiel, ho veľmi pobavilo. Dcéra si totiž pomýlila podprsenku s ochrannou maskou, ktorá sa dáva na tvár, keď človek pracuje v rizikovom prostredí, aby sa zabránilo vdýchnutiu nevhodných čiastočiek.

Pobavený otec fotografiu "podprsenky" zverejnil na sociálnej sieti. "Dobrá vec na tom všetkom je, že ste sa presvedčili o jej lojalite," okomentoval otvorenosť dievčatka jeden z používateľov Twitteru.

Viac o téme: AutoPodprsenkaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu