Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Manžel načapal svoju ženu s milencom: Nečakaná dohra, na jej reakciu do smrti nezabudne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NAI DILLÍ - Skratové konanie istej nevernice malo pre jej manžela vážne následky. Keď indický farmár Senthamarai (55) načapal svoju ženu Jayanthi (45) v kompromitujúcej situácii s iným dedinčanom, vzkypel v ňom hnev a chcel narobiť poriadny rozruch. Nakoniec sa mu to však vypomstilo. Žena neváhala použiť naozaj kruté prostriedky záchrany pred rozhnevaným davom.

Žena sa náhodou dozvedela, že ju podvádza manžel: Ale to, ako nechutne na to prišla, vyráža dych

K incidentu došlo podľa portálu Times of India počas náboženského festivalu v dedine Thuraimool. Jayanthi použila výhovorku, že si potrebuje odskočiť, aby sa od manžela odpútala a približne o pol druhej ráno sa stretla so svojím milencom. Keď sa dlho nevracala, znepokojený Senthamarai sa ju vydal hľadať. Síce ju našiel, ale v kompromitujúcej situácii s dedinčanom menom Dhatchanamoorthi.

V hneve ich oboch schmatol a vyhrážal sa, že ich nezákonný vzťah zverejní, uviedla polícia. V zápale boja však Shtamhamaraimu skĺzol z nôh jeho odev, a to využila vystrašená žena, ktorá sa obávala príchodu rozhnevaných dedinčanov. Zahryzla manželovi do penisu a časť zubami oddelila. Potom so svojím milencom utiekla.

Manžel načapal svoju ženu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Krvácajúceho muža aj oddelenú časť jeho penisu urýchlene prepravili do nemocnice v Chennai, kde stav pacienta označili za stabilizovaný. Polícia vinníčku vypátrala vďaka monitorovaniu mobilu jej milenca. K svojmu zločinu sa priznala a putovala do väzby.

Viac o téme: PenisNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu