Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Posádka British Airways vyrobila nechutný škandál: Nahí a ožratí behali po chodbách hotela

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/AP)

LONDÝN – Traja členovia palubnej posádky spoločnosti British Airways, dvaja muži a jedna žena urobili v hoteli pre letecký personál svojmu zamestnávateľovi naozaj dobré meno. Po údajnom omaciavaní a bozkávaní sa začali hrať hru s fľašou, pri ktorej je zámerom rýchlo sa opiť.

Alkohol údajne do hotela prepašovali z lietadla, lebo v Singapure je veľmi drahý. Nahí a opití potom behali po chodbách sigapurského hotela, kde boli po 14-hodinovom lete z Londýna ubytovaní, a búchali na dvere iným hosťom.

Jeden z hostí hotela uviedol pre denník The Sun: „Z toho lietadla prišla nejaká rozkokošená posádka. Úplne nahí sa tackali a vykrikovali po chodbách. Predtým hrali hru na točenie fľašky, takže sa všetci dobre podpili.“ Zrazu dostali úlohu behať nahí hore-dolu po chodbách. V ich stave si nemysleli, že je to zlý nápad. Jeden z ich kolegov bol údajne znechutený a informoval vedenie v Londýne o ich správaní sa.Trio poslali späť do Londýna a teraz čelí vyhadzovu pre údajné nemravné vyvádzanie. Hovorkyňa British Airways povedala: „Očakávame najvyšší štandard správania sa našich tímov po celom svete a v každom čase. Vyšetrujeme, čo sa presne stalo. Netolerujeme výstredné správanie sa kolegov, sťažnosti vždy do detailu vyšetríme a podnikneme všetky potrebné kroky.“

Viac o téme: British AirwaysPosádka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu