Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Beštiálny prípad, ktorý otriasol USA: Muž mal zavraždiť tehotnú manželku a dve dcérky

Rodina Wattsovcov Zobraziť galériu (5)
Rodina Wattsovcov (Zdroj: Instagram / Shannan Watts)

FREDERICK - Idylický vzťah, ktorý sa skončil vraždou? Spojené štáty počas tohto týždňa riešia naozaj krutý prípad. Muž sa mal totiž priznať k vražde svojej manželky a dvoch malých dcér.

Christopher Watts žil spoločne so svojou manželkou Shannan (†34) a dcérkami Bellou (†4) a Celeste (†3) v meste Frederick v štáte Colorado. Rodinka pôsobila na sociálnych sieťach šťastným dojmom - Shannan označovala svojho manžela za „svoju skalu" a v niekoľkých príspevkoch mu vyjadrovala lásku.

Tridsaťtriročný muž po jej zmiznutí v médiách prosil o bezpečný návrat svojej rodiny. Tvrdil, že Shanann sa v pondelok okolo 1:00 vrátila zo služobnej cesty z Arizony, pričom on ju vraj naposledy videl pred odchodom do práce o 5:15. Watts priznáva, že ani jeden z nich nešiel spať, pretože mali „emocionálnu konverzáciu"

Telá v nádržiach s olejom

„Cítim sa, akoby to ešte nebolo reálne. Akoby to bola nočná mora, zktorej sa neviem zobudiť," povedal v rozhovore pre NBC. Pre televíziu povedal, že keď sa vrátil domov, nikoho tam nenašiel a nevedel, kam vôbec išli. V rozhovore pre televíziu Fox však uviedol, že manželka s deťmi išli za priateľmi, čo bola posledná vec, ktorú o nich počul.

Vyšetrovatelia našli telo Shannan vo štvrtok na pozemku ropnej spoločnosti Anadarko Petroleum, kde predtým Watts pracoval. Ostatky dievčat objavili neďaleko ešte v ten deň popoludní. Telá dcériek našli vnútri nádrží s olejom a benzínom, čím zrejme Watts chcel zakamuflovať zápach rozkladajúcich sa tiel.

Shannan s manželom Christopherom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram / Shannan Watts)

Christopher Watts s dcérami
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram / Shannan Watts)

Čakala tretie dieťatko

Christophera úrady zatkli už v stredu a momentálne je podozrivý z vraždy manželky a detí, hoci ešte nečelí formálnym obvineniam. Watts je vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu. Prokurátori by v pondelok voči nemu mali vzniesť obvinenia a v utorok by sa v súvislosti s prípadom malo konať súdne pojednávanie.

Osud je v prípade Shannan naozaj krutý. Ako odhalila jej rodina, bola už v 15. týždni tehotenstva, keď očakávala chlapček menom Nico. Wattsovci ale mali finančné problémy - združeniu vlastníkov domov mali dlhovať 1 500 dolárov a v roku 2015 vyhlásili bankrot.

Priatelia tvrdia, že si žiadne problémy vo vzťahu nevšimli. Shannan v júni na sociálnych sieťach zdieľala ultrazvuk svojho nenarodeného tretieho dieťaťa, pričom manžela v príspevku nazvala „najlepším otcom, akého sme si my, dievčatá, mohli želať"

Christopher Watts
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/The Greeley Tribune/Joshua Polson)

Christopher Watts
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Weld County)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu