Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Je to vôbec možné? V nemocnici otehotnelo naraz 16 sestričiek, Kollára do toho namočila Cigániková

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA/AP Photo/Ross D. Franklin, Braňo Bibel)

MESA - Musia mať niečo vo vode. Tak si s vtipom vysvetľuje personál arizonskej nemocnice Banner Desert Medical Center baby boom, pri ktorom naraz otehotnelo 16 zamestnankýň. Prevádzka celého oddelenia je teraz ohrozená, pretože všetky tehotné sestričky pracujú na jednotke intenzívnej starostlivosti. Informovala o tom stanica abc15.

Personálu arizonskej nemocnice sa naozaj pošťastilo. V čase od októbra minulého roka do januára otehotnelo až 16 sestričiek z „intenzívky“. Teraz, keď je veľa z nich v pokročilom štádiu tehotenstva, ktoré im bráni vykonávať väčšinu úloh, si uvedomujú celkový rozsah tejto veselej náhody.

„Nemyslím, že sme si vôbec uvedomovali, že nás je toľko, dokým sme nevytvorili skupinu na Facebooku,“ povedala Rochelle Shermanová. Šťastná zhoda okolností sa stala inšpiráciou pre množstvo vtipov medzi zamestnancami nemocnice ako aj budúcimi mamičkami.

FOTO Je to vôbec
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Ross D. Franklin)

FOTO Je to vôbec
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Ross D. Franklin)

„Je to náš spoločný plán, ako mať viac dovolenky,“ zavtipkovala Jolene Garrowová. Podľa nej si ich rastúce brušká začínali postupne všímať aj pacienti. Niektorí sa ich dokonca chceli dotknúť. Sestrička si nevie vynachváliť pomoc ostatných kolegov, ktorí sa miesto nich venujú rizikovým pacientom.

Nemocnica je na hromadný nástup na materské dovolenky pripravená, za sestričky už má dočasné náhrady. Za pozitívnu reklamu sa okrem iného budúcim mamičkám odvďačili kolekciou jednodielneho oblečenia s nápisom „Uvoľni sa, moja mama je sestrička z Banner (nemocnice)!“

Slovenský zvrat

Radostnú novinu z Ameriky okomentovala aj poslankyňa SaS Janka Cigániková. Tá ju prostredníctvom Facebooku využila na to, aby si zavtipkovala na adresu Borisa Kollára. V príspevku ho oslovila, či s veľkým počtom otehotnení nemá niečo spoločné. Narážala tak na jeho vysoké konto potomkov, ktorých má s niekoľkými ženami.

FOTO Je to vôbec
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/TOP Komenty)

Reakcia Borisa Kollára na seba nenechala dlho čakať. Celú situáciu však zobral s humorom. „Zastavil som sa tam len na bežnú kontrolu a pozri...,“ zavtipkoval predseda Sme rodina. Svoj komentár po čase zmazal. Pozornosti užívateľov to však neuniklo a jeho reakciu zvečnila stránka TOP Komenty.

Viac o téme: SestričkyTehotenstvo Boris KollárBaby boom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu