Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ozbrojená dráma na juhu Slovenska: Muž sa vyhrážal, že zastrelí svoju rodinu a policajtov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KOŠICE – Do Koceľoviec v okrese Rožňava privolali policajtov v piatok 29. novembra popoludní k 65-ročnému mužovi, ktorý pod vplyvom alkoholu niekoľkokrát zaútočil na svoju manželku a rodine sa vyhráža zabitím.

Informuje o tom košická krajská polícia na svojom facebookovom profile. Muž bol zamknutý v izbe a spoza dverí kričal na policajtov a členov rodiny, aby okamžite odišli preč. Začal sa im vyhrážať, že ich zastrelí. Jeden z členov rodiny polícii potvrdil, že muž môže mať v izbe strelnú zbraň a dýku. Polícia preto privolala posily. Pripravený bol aj vyjednávač.

Policajti istení psovodom vošli do domu, čo však zaregistroval agresívny muž a zo zamknutej izby začal vykrikovať, že zabije a zastrelí každého, kto vstúpi do izby. Muž nereagoval ani na opakované výzvy policajtov a neupokojil sa. Policajti preto museli okamžite konať. Vykopli dvere a vtrhli do izby, v ktorej muž sedel na posteli s rukami skrytými pod perinou.

Ozbrojená dráma na juhu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Policajti v zmysle zákona použili hrozbu služobnou zbraňou, muž sa postavil a snažil sa zaútočiť na policajtov a neustále opakoval vyhrážky zabitím. Nakoľko naďalej aktívne odporoval, museli ho policajti spacifikovať. Muža obvinili z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Umiestnili ho do cely policajného zaistenia a spracovali podnet na jeho stíhanie vo väzbe.

Viac o téme: RodinaMužZbraňManželkaVyhrážkyPolícia Koceľovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu