Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO z Popradu šokovalo celé Slovensko: Agresívny mladík napadol na ulici bezbrannú starenku

Ilustračná foto.
Ilustračná foto. (Zdroj: Getty Images)

POPRAD - Na sociálnej sieti sa objavilo video, ktoré zachytáva skupinku mladých ľudí. Stredobodom pozornosti je chlapec, ktorý má konflikt so staršou ženou. Tá po jeho údere do tváre skončí na zemi. Prípad je v súčasnosti v rukách polície a to aj napriek tomu, že nik nepodal trestné oznámenie. Seniorku sa však zatiaľ nepodarilo vypátrať.

Udalosť sa podľa prešovského policajného hovorcu Daniela Džobanika odohrala ešte začiatkom decembra 2018. V tom čase však nik nezavolal na linku 158 ani incident nenahlásil na policajnom oddelení. Ako uviedol hovorca, ihneď, ako sa polícia dostala k záberom, začali muži zákona pracovať na prípade. "Stotožnili a vypočuli sme podozrivého chlapca na videu a pracujeme na stotožnení napadnutej ženy a preverujeme všetky okolnosti prípadu," priblížil Džobanik.

Video nie je vhodné pre deti a slabšie povahy.

Tínedžer udrel seniorku.

Kopance na zemi

"Koľko má tvoja mama rokov, že si ma udrel?" kričí na videu žena, ktorú tínedžer pár sekúnd nato bez váhania udrie. Verejnosť už ukázala prstom na konkrétneho chlapca. Na jeho adresu padajú na sociálnej sieti ostré komentáre.

Šokujúce VIDEO: Tehotná žena s malým dieťaťom nemala cestovný lístok, strážnici použili násilie

Ako uviedla Natália, ktorá video zdieľala, žena na videu mala mať 70 rokov. Podľa našich informácií žije na ulici a po bitke skončila v nemocnici. Incident mal údajne pokračovať aj po tom, ako ľudia pozorujúci celú scénu vypli nahrávanie. Chlapec sa mal správať aj naďalej agresívne a ženu mal kopať aj napriek tomu, že už ležala na zemi. Všetkému malo predchádzať to, že seniorka skupinku mladých ľudí upozorňovala na to, že sú hluční. Presné okolnosti však priblíži až policajné vyšetrovanie.

Viac o téme: BitkaTínedžerSeniorkaPoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu