Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Auto zhorelo, vodič zraneniam podľahol: Záhadné okolnosti nehody v obci Benkovce

Auto po náraze zhorelo, vodič zomrel. Zobraziť galériu (3)
Auto po náraze zhorelo, vodič zomrel. (Zdroj: KR PZ Prešov)

BENKOVCE - V piatok v skorých ranných hodinách došlo v malebnej obci Benkovce na východe Slovenska k obrovskému nešťastiu. Pri dopravnej nehode vyhasol život 68-ročného Bulhara. Čo presne predchádzalo osudnému nárazu v súčasnosti vyšetruje polícia, okolnosti sú totiž nateraz neznáme.

Tragická udalosť sa odohrala krátko pred piatou hodinou ráno. "Bulhar (68) na osobnom motorovom vozidle zn. Fiat Brava z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, zišiel do priekopy a narazil do betónového premostenia jedného z rodinných domov," opísala okolnosti nehody prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Z vozidla zostal len vrak.
Zobraziť galériu (3)
Z vozidla zostal len vrak.  (Zdroj: KR PZ Prešov)

Okoloidúcemu vodičovi sa naskytol otrasný pohľad. No neváhal a muža z auta vytiahol. Havarované vozidlo potom zachvátili plamene. Aj napriek snahe záchranárov Bulhar na mieste zomrel.

Auto po náraze zhorelo,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

"Pri nehode vznikla na vozidle škoda cca. 200 eur, na betónovom premostení škoda cca. 500 eur," dodala J. Ligdayová s tým, že príčina havárie, ako aj miera zavinenia konkrétnou osobou, je nateraz v štádiu objasňovania. Dopravnú nehodu dokumentuje Okresný dopravný inšpektorát vo Vranove nad Topľou.

Viac o téme: NehodaSmrťPožiar autaBenkovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu