Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrozivá správa: Českú turistiku hromadne znásilnili v Indii! Stratila sa na výlete

Češke sa našťastie podarilo uniknúť, udalosť nahlásila na polícii. Zobraziť galériu (3)
Češke sa našťastie podarilo uniknúť, udalosť nahlásila na polícii. (Zdroj: time8.in)

INDIA/ ČESKÁ REPUBLIKA - Obyčajná dovolenka sa zmenila na horor. Turistka, podľa indických médií pôvodom z Českej republiky, si vyšla na výlet na bicykli. Zatúlala sa, no napokon sa ukázalo, že to nebolo to najhoršie, čo sa jej prihodilo. Stala sa totiž obeťou sexuálnych chúťok skupiny miestnych mužov. Prípad sa odohral na indickom ostrove Majuli.

Polícia v prípade otrasného činu zadržala až 21 podozrivých mužov. Ženu indické médiá identifikovali ako Češku, ktorá dlhodobo žije v Spojených štátoch amerických. Správu priniesol český portál blesk.cz.

Sexuálne obťažovanie a útek

Turistka si v utorok večer vyšla na výlet na indickom ostrove Majuli. Keďže miesto dobre nepoznala, stratila sa, a ocitla sa v džungli. Na cestu sa mala pýtať niekoľkých ľudí, no skôr, než sa zorientovala, vrhla sa na ňu skupina mužov. Nie je známe, kam až zašlo sexuálne obťažovanie. Češke sa našťastie podarilo utiecť a vyhľadať pomoc.

Beštiálna dvojica mohla znásilniť stovky žien: FOTO Zdrogované obete si natáčala na videá

Polícia o deň neskôr zadržala 21 podozrivých. Známe je zatiaľ meno jedného z nich, Bipina Saikiu (35). Príbuzní ho označili ako mentálne postihnutého. Portál tiež priblížil, že České ministerstvo zahraničných vecí zatiaľ nemá informácie k danému prípadu.

"Ministerstvo zahraničných vecí ani veľvyslanectvo ČR v Indii aktuálne neeviduje žiadnu žiadosť občanov ČR o konzulárnu pomoc vo Vami uvedenej záležitosti," objasnil hovorca Michal Bucháček.

Viac o téme: ZnásilnenieIndiaČeška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu