Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Beštiálna dvojica mohla znásilniť stovky žien: FOTO Zdrogované obete si natáčala na videá

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Polícia Orange County)

ORANGE COUNTY - Kalifornský chirurg Grant William Robicheaux (38) a jeho priateľka Cerissa Laura Rileyová (31) boli obvinení z dvoch sexuálnych útokov a polícia sa domnieva, že ich obetí môžu byť stovky. Prokurátori pre televíznu stanicu BBC uviedli, že v ich telefónoch sa našlo množstvo videí a vyšetrovatelia sa teraz snažia zneužité ženy identifikovať. Na policajnej konferencii v okrese Orange County v utorok odznelo, že sa im obete podarilo nalákať na slušný vzhľad.

Peklo na dovolenke v Taliansku! 15-ročné dievča znásilnil cudzinec na známej pláži, horor rodičov

"Sme presvedčení, že obžalovaní používali svoj dobrý vzhľad a čaro, aby znížili oparnosť svojej potenciálnej koristi," uviedol Tony Rackauckas pre KTLA-TV. "Existuje niekoľko videí, na ktorých sa zdá, že sú ženy vysoko intoxikované nad hranicou možnosti súhlasu alebo odporu a sotva reagujú na sexuálne zámery žalovaných. Na základe týchto dôkazov sme presvedčení, že tam môže byť veľa neidentifikovaných obetí," dodal.

Beštiálna dvojica mohla znásilniť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: cbs)

Robicheaux je ortopedický chirurg z Newport Beach, mesta ležiaceho 72 kilometrov južne od Los Angeles a kedysi sa objavil aj v televíznej relácii. Vyšetrovatelia tvrdia, že dvojica pracovala v tandeme, aby sa zoznámila so ženami v baroch, zdrogovala ich alebo donútila vypiť veľké množstvo alkoholu a potom ich priviedla do lekárovho domu, kde ich sexuálne napadla.

Beštiálna dvojica mohla znásilniť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Prvá z identifikovaných obetí (32) sa mala s dvojicou stretnúť 10. apríla 2016 v reštaurácii a bola pozvaná na párty na lodi. Akonáhle bola pod vplyvom alkoholu, odviezli ju do Robicheauxovho domu a znásilnili. Políciu v Newport Beach kontaktovala nasledujúci deň a testy boli pozitívne na niekoľko nešpecifikovaných drog.

Beštiálna dvojica mohla znásilniť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: cbs)

Druhá žena sa zobudila v chirurgovom apartmáne ráno 2. októbra 2016 a kričala o pomoc, až kým susedia neprivolali políciu. Na polícii vypovedala, že s párikom sa stretla večer predtým a popíjali spolu v bare, až kým nestratila vedomie. Vyšetrovatelia tvrdia, že získali video jednej z dvoch žien, ktoré boli napadnuté.

Okrem znásilnenia sú Robicheaux a Rileyová obvinení z držania veľkého množstva liekov, psychedelických húb, extázy a kokaínu. Polícia uviedla, že nelegálne látky boli nájdené pri prehliadke u chirurga v januári 2018. Robicheaux je ďalej obvinený z držania dvoch neregistrovaných poloautomatických pušiek či štyroch ďalších strelných zbraní.

Dvojicu polícia zatkla v mužovom dome minulú stredu. Okresný prokurátor uviedol, že štátna lekárska komora začala vyšetrovanie, ale zatiaľ nie sú žiadne dôkazy, že by niektorá z Robicheauxových pacientok mohla byť obeťou. Obvinených prepustili na kauciu vo výške 100-tisíc dolárov (cca 85 500 eur). Pred súd sa majú postaviť 24. októbra. Mužovi hrozí až 40 rokov za mrežami, žene 30.

Tony Rackauckas dodal, že o vlkovi v ovčom rúchu už počuli všetci, ale niekedy môže mať vlk na sebe aj oblečenie lekára alebo to môže byť krásna žena. "Ľudia často predpokladajú, že násilníci sú strašidelní, odpudzujúci muži, ktorí sa skrývajú v kríkoch a prepadajú nič netušiace ženy. Skutočnosťou je, že násilníci pochádzajú zo všetkých sociálno-ekonomických skupín, z akéhokoľvek prostredia," varoval.
 

Viac o téme: DrogyZnásilnenieChirurg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu